Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen hatása van ezeknek a...

Milyen hatása van ezeknek a teáknak? (bővebben)

Figyelt kérdés

Voltam gyógynövényes boltban és érdeklődtem, az eladó ezeket ajánlotta hogy együtt igyam:

vízhajtó hatású tea, vesevalami.. meg székletvalami nem teljesen jegyeztem meg.

Ezek mit okoznak a szervezetemben és miért tudok tőlük lefogyni?

Elnézést elég bután fogalmaztam de tényleg nem emlékszem :)

2011. nov. 21. 17:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vesevalami meg székletvalami tea?:) Nem tudsz tőlük lefogyni.
2011. nov. 21. 17:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem tisztítja a vesét meg segíti a működését, a másik meg segíti a székletet nem tudom ilyesmi.
2011. nov. 21. 17:41
 3/11 anonim ***** válasza:

és attól miért fogynál?

valóban vannak a szervezet működésére pozitív hatást gyakorló növényi anyagok. ezért is eszünk gyümölcsöt. meg iszod majd meg a teádat.

2011. nov. 21. 17:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de biztos hogy erre szükséged van, ill. lenne? Csak úgy nem szoktak az emberek vízhajtó teaféléket inni...Jó lenne, ha tudnád melyik volt az.. A vízhajtótól lehet fogyni, de roppantul nem egészséges, ha erre nincs szükséged...
2011. nov. 21. 18:07
 5/11 A kérdező kommentje:

4. válaszoló köszi, és miért nem egészséges?

igazából semmit nem tudok róla, csak ezt ajánlották. hogy a hármat egybe és úgy a jó.

2011. nov. 21. 18:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Annyira ne keverd ezeket a gyógyteákat, nagyobb dózisban nem tesznek jót. Én sima salaktalanító teát szoktam inni,

de nem fogyókúra miatt.

2011. nov. 21. 18:35
 7/11 anonim ***** válasza:

A szervezetnek a vízre nagyon nagy szüksége van,csak azoknak kell vízhajtó, akiknek ezt az állapota megkívánja. Vagy fogyiverseny résztvevői. Gondolom te nem tartozol egyik kategóriába sem.

Meg nem mérgeznek, ettől nem kell tartanod, de nem javaslom. Ha fogyni szeretnél, vagy salaktalanítani arra más módszerek is vannak. A szervezetbe drasztikusan belenyúlni TILOS!

2011. nov. 21. 18:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Már hogy lehetne fogyni a vízhajtótól?

Csak a vizet hajtja ki,a zsír az marad.

2011. nov. 21. 18:45
 9/11 A kérdező kommentje:
akkor ti mit ajánlotok? 1 hónap alatt kellene leadnom olyan 5 kilót.. vagyis inkább a zsírt a hasamról, karomról, de az lassan menne le csak mozgással meg ilyenek mert közel vagyok a jó alakomhoz.
2011. nov. 21. 18:49
 10/11 anonim ***** válasza:

lassan menne le.. tudod mit neveznek makacs zsírnak?

10% alatti testzsír, na az lassan megy le! de ne viccelj már hogy te itt tartasz.. :)

Izmael, kérlek szólnál pár szót helyes életmódról, mert én linkelhetem a builderes táplálkozás-edzés alapismeretek oldalt, de ma már úgy 8. alkalommal unalmas lenne.

2011. nov. 21. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!