170cm és 89kg vagyok, hogy tudnák lefogyni?
szia, nagyjából az én paramétereimmel rendelkezel, csak én 22 vagyok. Először is nem tudnák hanem tudnék, de ez mellékes, másodszor is az a rossz hírem, hogy csak mozgással és jó kajálással kombinálva. Én voltam 104 kiló is, voltam nem is olyan rég 96, most 90 vagyok, de pár hónapja 87 voltam. Mindig húztam a számat ha azt mondták, hogy mozgás, de aztán rákaptam...most megint puhány vagyok és nem csinálok semmit, pedig becsületszavamra sokkkal jobban éretem magam, sokkal több energiám volt élni is és tanulni is, és sokkal jobban éreztem magam. Egyik nap erősítettem, másik nap kardióztam valamit, ezt fogom visszavenni rövid időn belül, tökéletes hozzá az időjárás is mert nem pusztulsz meg a melegben. Enni pedig igyekeztem 7 előtt és inkább többször picit mint egyszer -kétszer-háromszor sokat. Kb 1200 kcal köré kell kijönni egy nap és ami még fontos, hogy igyál eleget, napi másfél litert minimum. Ezeket tapasztaltam is és be is jöttek. Kipróbáltam egy két tablettát is, gyógynövényeseket, bejöttek egy minimális szinten, de anniyra megkavarta az egyik a női hormonháztartásom, hogy semmi értelme nem volt utólag:S pedig elméletileg csak növényi származék volt benne. Ezenkívül ami segített, az egy fórum, ahol most is tag vagyok (hoxa.hu). Ha bármi kérdésed van, vagy fogyóznál velem, vagy akármi, nyugodtan szólj!
22 L
Először is elnézést, ezt a -nák, -nék dolgot mindig keverem...
és Nagyon szépen köszönöm a válaszod ! :) én október elején 96 kg voltam, de betegség miatt fogytam. Előtte nem igazán érdekelt a súlyom, de most, hogy látom a nadrágomhoz már öv kell és kisebb méretű ruhák kellenek... ez olyan jó érzés :) és most úgy rámjött, hogy fogyni kellene még, még, még !:)
ehhez a hoxás fórumhoz tudnál küldeni linket ? :)
azért írtam a minimum másfél litert, mert az egy minimum, de én is, ahogyan a kérdező hajlamos voltam mindigis fél literen elvegetálni egész nap.
egyébként küldtem privátot, kedves kérdező:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!