Ez sok volt mára?
Úgy érzem hogy sok volt... Fogyókúrázom, 7 kilót szeretnék fogyni.
Ma ezeket ettem : 20-25 deka csirkemell, 1 fél doboz natur joghurt, 1 activia joghurt, 2 kifli, 5 db pogácsa, fél tányér brassói, 2db paradicsom, 2 db szaloncukor. (+ 3 liter vizet ittam ma is, mindennap annyit szoktam)
Minden nap szoktam tornázni egy órát, ma sem hagytam ki.
Az ilyen kérdéseknek nem igazán értem mi értelme van?
Ha azt írják sok, akkor elmész és hánysz egyet?
Nem volt sok, de ha fogyózol pogácsát és szaloncukrot nem kéne enned...
Nem sok? Mihez?
Fogyáshoz rengeteg - nem mennyiségben, hanem kalóriában és összetételben.
A vicces a fél natúr joghurt, úgy, hogy a sokkal hízlalóbb actíviát és 2 szaloncukrot, 5 pogácsát megetted.
Nemcsak a mennyiséggel vannak gondok, hanem a minőséggel leginkább. Kicsit tájékozódni kéne...
szerintem mondjuk majdnem sz.ar és relative kevés, de egyébként Utolsóval egyetértenék.
25 deka csirke + brassói talán elég hús. bár fogyáskor a fehérjét kellene nyomatni, tehát még simán lehetne több, bár ugye nem ismerjük a testtömeged.
nyomod a joghurtot. ez bizonyítottan erősen emeli az inzulinszinted, ami egyértelműen nem fog előnyödre válni. kifli. megint a már említett minőségi probléma. 5 pogácsa (neked valami pék rokonod van, aki fehérlisztet sóz rád?) szalon cukor -> remélem ezért is sokat fizettek, hogy megedd. ha már kontrollálni szeretnéd az étkezésed, és tényleg célod van vele, akkor azt több odafigyeléssel is tehetnéd. lehetne azzal kezdeni, hogy a kiemelt sz.arokat elhagyod, több húst és zöldséget eszel. ez már egy jó alap. a mennyiség dolgot úgy sem fogjuk tudni elég pontosan megmondani, mert a nemedet korodat izomtömegedet nem ismerjük. annyit a végére, hogy írnak ide sokkal nagyobb baromságokat is "3 kekszet ettem ma nem túl sok?" azért Te rajtad látszik hogy értelmes ember vagy :) jó lesz ez, de tényleg ajánlott lenne megfontolni amiket írtunk.
Oké. Megfogadom a tanácsotokat, és holnaptól(vagy is mától) változtatok az étkezésemen,és elhagyom teljesen az ilyen lisztes, cukros ételeket,édességeket, mert tényleg le akarom adni még azt a 7 kilót.
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!