Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázók! Hogy bírjátok? :S

Fogyókúrázók! Hogy bírjátok? :S

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el, de már most alig bírom ki, hogy ne egyek édességet vagy bármilyen nasit. A legrosszabb, hogy ettől néha még rossz kedvem is lesz mert látom ahogy pl a családom, vagy bárki a suliban mondjuk csokit eszik vagy ilyesmi. Lehet, hogy hülye kérdés de bunkó nem szeretnék, köszönöm :)
2011. nov. 17. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Kezdetben én is úgy álltam neki az egésznek, hogy na most én akkor hipp-hopp elkezdek fogyózni...ment is ez egy pár napig, amikor már oda jutottam, hogy majd leestem a székről, olyan gyengének, fáradtnak, levertnek éreztem magam.

Ezek mellé társult még, hogy minden nap hihetetlenül elkezdett fájni a fejem.

Elkezdtem utánaolvasgatni a dolgoknak (legfőképpen itt az oldalon a tapasztalatok alapján) és rájöttem arra, hogy én nem is akarok fogyókúrázni :-)

Szeretnék a mai napig leadni kb. 6 kg-ot, de nem úgy, hogy koplalok, és éhezem.

Megpróbálok odafigyelni, hogy mikor mit eszem, próbálok én is egészségesebben étkezni. Mindenről nem mondtam le, de már kevesebb kenyeret, cukrot eszem. És elindult lefelé a mérleg, igaz, hogy még csak 1 kg-ot, de nekem ez már óriási erőt ad:-)

Eszem egyébként csokit is, minden nap, egy kis kockával, ha süti van, azt sem tolom félre.

Minden jót kívánok neked, és ne éhezz!:-)

2011. nov. 18. 13:26
 12/13 anonim válasza:
én ha nagyon megkívánom, akkor 1-2 kocka csokit eszem, vagy tejszeletet:) heti 1-2x talán:)
2011. nov. 21. 19:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha bármilyen nasit szeretnél, akkor rágcsálj el egy nyers répát, savanyúkáposztát, kovászos vagy ecetes uborkát, almachipset. Esetleg joghurtot lefagyasztod és kész a fagyi! Én régebben egyszerre befaltam egy tábla csokit, ma megelégszem helyette néhány répacsíkkal. :-)
2012. febr. 22. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!