Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázók! Hogy bírjátok? :S

Fogyókúrázók! Hogy bírjátok? :S

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el, de már most alig bírom ki, hogy ne egyek édességet vagy bármilyen nasit. A legrosszabb, hogy ettől néha még rossz kedvem is lesz mert látom ahogy pl a családom, vagy bárki a suliban mondjuk csokit eszik vagy ilyesmi. Lehet, hogy hülye kérdés de bunkó nem szeretnék, köszönöm :)
2011. nov. 17. 21:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha nincs akaraterőd, bele se fogj semmibe. Mert mindenhez kell...Az agyban dől el minden. Amíg nagyobb a vágyad az édesség után mint hogy egészséges légy...akkor még nem érettél meg a változásra.
2011. nov. 17. 21:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Ehetsz nyugodtan édességet,de egy a feltétel hogy kalóriadeficitet hozz létre. Ezt már te tudod mi fér bele és mennyit sportolsz.
2011. nov. 17. 21:43
 3/13 Mme. CoCo válasza:

Én úgy bírom ki,hogy mérlegeltem,és úgy döntöttem többet ér az,hogy a nadrág lötyög rajtam,meg az,hogy a saját önbecsülésem megnő az által,hogy képes vagyok kontrollálni a kajálást,mint az,hogy azt egyem és akkor,amikor kívánom,utólag meg észrevegyem,hogy megint nem áll ki a csípőcsontom. Saját magamra lettem igényesebb azáltal,hogy nőtt az önbecsülésem,meg a büszkeségem önmagamra.Akkor eszem,ha éhes vagyok,akkor is csak módjával, és jó érzés,hogy nem teli hassal punnyadok a fotelben,miközben mardos az önvád,hogy nem is voltam éhes,mégis megettem azt a valamit.Szeresd magad,és leszel olyan igényes,hogy ne töltsön el szomorú vágyakozással,ha más csokit eszik előtted,mert Te tudod,hogy nincs rá szükséged,bár vágysz rá,de megállod,önmagadért. Előttem szólónak igaza volt,minden agyban dől el. Nem is beszélve az isteni érzésről,mikor a melltartó nem vág bele az ember hájába,és a csípőcsontján feszül a bugyi,nem pedig a hájat borítja be.

Sok sikert!

2011. nov. 17. 21:56
 4/13 anonim ***** válasza:

kérdező, azt ajánlom mielőbb hagyd a fogyókúrát és válts egészséges életmódra, egészséges étrendre mert hogy a fogyókúrától beteg lehetsz és elhízhatsz, szerintem egyik sem hiányzik..

ha édességre vágysz akkor nézd meg elég c-vitamint eszel-e, ennek a hiánya nem csak skorbuthoz vezet, de édesség éhséghez is!

2011. nov. 17. 22:20
 5/13 anonim ***** válasza:

Az akarat erő nagyon sokat számít. Anélkül nem megy sajna.

Pl én a tv előtt szoktam szerencsétlenkedni ilyen aerob videókra. De volt rá példa h már egész délelőtt az járt a fejemben h "úú, nemsokára edzeni kell, de nincs hozzá hangulatom". Hát nem is sikerült a napi edzés, össze vissza csináltam mindent, aztán 10 perc után inkább hagytam.

A csokit én is szeretem, nem is nagyon tudtam az elején elhagyni. De amikor azt vettem észre h a nadrágom nem feszül már annyira a combomon és a hátsómon, akkor jöttem rá h igenis van értelme úgymond egy kicsit sínylődni, mert megéri:)

2011. nov. 18. 07:37
 6/13 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak: kvára demotiváló vagy.Ha ennyire sz*r napod van,és nem vagy képes emberien viselkedni,akkor ajánlom,hogy inkább húzd le magad a wc-n.

Senkinek nincs szükségem az ellenségeskedésre és a "majd én megmondom a tutit"-stílusú szövegekre.

2011. nov. 18. 09:07
 7/13 anonim ***** válasza:

Akaraterő. Csokifüggő vagyok, de egyszerűen ( néha nehezen) el tudom terelni a gondolataimat. A családnak minden héten sütök sütit ( valami csokicucc tuti van benne) és ők eszik én meg nem. Mindig arra gondolok, hogy ha én megeszek ebből 1 szeletet akkor mindig visszább lépek egyet a gyönyörű comb elérésétől. Nálam nem működik az, hogy csak egy picit eszek belekalkulálva a napi kalóriabevitelembe. Csak minőségi ételt akarok bevinni ráadásul 1 után nincs megállás.

Évekre volt szükségem, hogy végre elhatározzam magam.

Először 18 évesen fogytam le ( bár akkor hülye módszerrel), aztán szülés után csak zabáltam és feljött rám 8 kiló. Katasztrófa volt a combom. akkor jött a második és remélem végleges löket. Most már rendszeres a sport az életemben. Így sokkal könnyebb minden.

2011. nov. 18. 09:35
 8/13 anonim ***** válasza:

9:07

ha valaki, akkor Izmael az aki komolyan a legjobb szándékkal fordítja a szabad idejét arra, hogy írjon, és ha demotiválónak is mondod, teljesen igaza van. és demotiváló? ilyen komoly motivációs szintet feltételezünk másokban, hogy egy építő jellegű hozzászólás már esetleg keresztbe töri az egészet? ha így van, akkor lehet jobb is így, mert inkább hagyja abba az elején, ha nem tenné akkor elmondom mi lehetne (ez nagyon gyakori): belekezd lelkesen, ész nélküli fogyókúra (ez nem diéta, ez csak valami kúra!) és majd 1-4 hét múlva hagyja abba, mert fizikailag-lelkileg kikészül tőle, és a következő pár hétben meg visszaszedi az egykor tömegét, plusz egy kicsit. talán volt szerencséje elég izmot veszíteni, ennyivel is kevesebb energiát éget majd el, sok sikert a következő hullámhoz..

de nem esik le szinte senkinek, hogy valóban az életmódján kéne alakítania..

2011. nov. 18. 10:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Kedves 09:07

Nem tudom te mit olvastál, de egyáltalán nincs rossz napom, és nem érzem magam demotiválónak. A kérdező kérdése az volt, ki h bírja. Erre volt a válasz az h kell akarat erő ahhoz h tényleg ne kívánja a csokit. Erre én írtam egy példát az akarat erővel kapcsolatban, ami rám volt jellemző. Úgyhogy előbb értsd meg h mit írtam, és utána lehet hőbölögni, köszi:)Pont te vagy az aki épp a "tuti szöveget" nyomja.

A kérdezőnek még hozzátenném, h nyugodtan ehet csokit a fogyókúra alatt is, csak a mértékére kell figyelni, nem minden nap, csak ritkán, akkor is lehetőleg keveset:)

2011. nov. 18. 10:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocs, de félreolvastam a kötekedő írását, az Első helyett Előzőt olvastam. Elnézést:)
2011. nov. 18. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!