Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha az alapanyagcserém 1500...

Ha az alapanyagcserém 1500 kcal körül van, akkor heti hatszori intenzív mozgással fogyhatok?

Figyelt kérdés

Vagy az 1500-as érték alá kell mennem?Nem tudom,hogyan kellene étkeznem!Mármint azt tudom,h mit nem szabad ennem,csak azt nem tudom,h például fehérjéből mennyit lehet!

Légy szíves segítsetek!

24 éves lány vagyok,körübelül 12 kg-s plusszal!

Aczél és Izmael válaszait is várom nagyon!:)

2011. nov. 17. 17:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

akkor én takarékosság céljából akár ihatnék kevesebb vizet? na nem mintha most éhezés lenne és spórolni kéne az egészségemen, de elvben? úgy tűnik igen, de ezt még el is hiszem.

fehérje - ha én tervezek étrendet, akkor úgy szoktam a fehérjét, hogy 1-2g/ttkg állati fehérjét határozok csak meg, ez ugye csak 70-140g, nem is tűnik soknak, és erre úgy is jön a sok növény, az csak jó hogy van.

2011. nov. 19. 09:29
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek,

sokat segítettek a hasznos válaszok!

Nagyon remélem,h menni fog,szeretnék már megszabadulni

a gátlásaimtól is,a plusz kilók mellett!:)

köszi még1x!

2011. nov. 20. 12:08
 13/13 anonim válasza:
Kedves kérdező, hogy alakult az életmódváltásod akkor, azóta??? Eltelt azóta 10 év... olvasod vajon?Ha igen, örülnék, ha válaszolnál, írnál a tapasztalataidról :-)
2022. ápr. 7. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!