Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak? Nagyon fontoss!

Hogy fogyjak? Nagyon fontoss!

Figyelt kérdés
ma mentem azorvoshoz rá áltam a mérlegre és 69 kiló voltam . BELEHALTAM . de kajak tök olyan volt mintha szivenszúrtak volna. 168 centi vagyok és 69 kiló. ez borzalmas :( 10 éves koroming full vékony voltam utána uj suliba mentem és nálam az szokás ha izgulok,félek akkor eszek. és 1 éven kerezstül csak ettem-ettem. most 13 évesen már volt olyan hogy 65ről lefogytam 60-ra onnan felhíztam 66ra . most már muszáj fogynom KÖTELEZŐ. szerencsére nekem úgy van hogyha nem ezsek sokat akkor sokat fogyok . de nem birom megálni hogy ne egyek. az anyám állandóan viszokál hogy miylen kövér vagyok (ő is az amúgy) de ha mondom hogy oké akkor fogyózok akkor mindig csokit vesz, popcornt és ha ottvan a polcban akkor úgy muszáj ennem belőle :S sportolni nem igazán tudok nem értek semmihez de nekem elég kimerítő a tesi 1 óra futás. amúgy ahogy így tükörbe nézek szerintem nem nézek ki 69-nek csak 60nak de akkoris 69 vagyok. hogy fogyjak gyorsan , sokat? amúgy a gyomor gyűrű azt nekem belehet tenni? és sokba kerül?
2011. nov. 16. 09:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"69 kiló! egy disznó nincs annyi." gratulálok, én ugyanennyi kiló vagyok, de megnézném, mikor mondanád rám hogy disznó. 180 cm-hez btw... gondolkozz, mielőtt leírnál valamit.
2011. nov. 16. 20:07
 12/15 anonim ***** válasza:
13 évesen fogyózni,és anyád ledagattozik,grat neki is.Ha elkezdessz fogyózni kb leszel 170cm mellé egy 5 centis f@sszal,szóval ne csináld.Másrészt,szépen meglehet mondani anyukának h ne hulladékot vegyen és ha nem érti meg akkor fogod magad és elmész a kisboltig rendes kenyérért stb.Gyomor gyűrű,egyáltalán tudod mi az b@zdmeg?Először felkéne nőni,és elsőnek elfeljteni ezeket szenny kajákat
2011. nov. 16. 23:14
 13/15 A kérdező kommentje:
17:39 hát a salátákat szeretem de a répát kiskorom óta nem eszem meg úgyhogy a francia salátát meg az iyleneket nem eszem meg. de néhány iylen rakott cuccot meg eszek. 20:07 de te 180 centi vagy és ahoz jó a 69 kiló de én a 168 centimmel úgy nézek ki mint egy disznó. 23:14 amúgy nem tudom miaz a gyomorgyűrű . vagyis egy műsorban halottam róla hogy így lehet fogyni mert kevesebbet bírsz enni és amúgy én nem szeretnék 5 centis f@szt :D kicsit vicces lenne lány létemre xd amúgy 13 évesen nem lehet fogyózni?
2011. nov. 17. 07:57
 14/15 anonim ***** válasza:

13 évesen pont elégséges lenne, ha annyit ennél, hogy egészségesen fejlődj, és "LÁÁÁ!" a mostani zsírréteged pár év alatt, ahogy nősz pont ideális lesz.

egyébként meg elvben lehet, de ha se te, de a családod nem ért egy gyerek étkeztetéséhez, akkor hogy tudnátok betegségek nélkül megoldani egy irányított, korlátozott mennyiségű étkeztetést (fogyós, szálkásító diétát). ehhez minimum olvasni kéne a témában, és megtanulni az olvasottakat.

2011. nov. 17. 08:53
 15/15 A kérdező kommentje:
akkor ez azt jelni hogy mst legyen kövér de SEBAJ mert 5 év múlva talán jól fogok kinézni?
2011. nov. 17. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!