Az ilyen apróságok megteszik sport helyett?
Ha hiszitek, ha nem, tényleg nincs időm 12 órás műszak, házimunka, gyerek, levelező suli mellett elmenni futni, úszni, biciklizni, sajnos. A lakásunk meg kicsi, kert nincsen, de otthon szoktam esténként tornázni (15-20 perc).
Emellett elég lehet az, hogy mondjuk villamos helyett gyaloglom 3 megállót oda - 3 megállót vissza a munkahelyemre (2*30 perc), a munkahelyemen is lift helyett naponta minimum 3-4-szer oda-vissza megmászom a negyedik emeletet? Számítanak az ilyen apróságok?
5-6 kilótól szeretnék megszabadulni, az étkezésemmel nincsen gond, minden szabályt betartok.

Feltétlen! És nagyon jól csinálod! Sok emberből pont ez az AKARAT hiányzik ami megvan benned! Megtalálni azt a módot amivel tehetek önmagamért. Gratulálok!
Az esti tornát emeld fel 1 órára ha teheted. 15 perc csak arra elég, hogy az izmok bemelegedjenek.:)
Köszönöm a dicséretet, igazából szívesen mennék el naponta - kétnaponta biciklizni pl., de tényleg nincsen időm rá, csak néha hétvégén, de a heti 1 meg semmit sem ér fogyás szempontjából.
Gondoltam arra is, hogy tekerek a munkahelyemre, de a gyaloglás biztonságosabb nekem.
Így meg csak kicsivel kell előbb elindulnom otthonról.

Megértem.:) Jól csinálod. Tanulhatnának sokan tőled. Iszonyat itt olvasni némelyik embert, akinek nincs gyermeke, igazából még felelősség sincs a vállán és nyafog...brrr
Szépen lemennek azok a kilók, hidd el. Szeressed önmagadat, a testedet és azzal a tudattal, ahogy most csinálod meg lesz az eredménye. A cukros/édesítőszeres dolgokat kerüld és a finomliszteset.
Ügyes vagy nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!