Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az ilyen apróságok megteszik...

Az ilyen apróságok megteszik sport helyett?

Figyelt kérdés

Ha hiszitek, ha nem, tényleg nincs időm 12 órás műszak, házimunka, gyerek, levelező suli mellett elmenni futni, úszni, biciklizni, sajnos. A lakásunk meg kicsi, kert nincsen, de otthon szoktam esténként tornázni (15-20 perc).

Emellett elég lehet az, hogy mondjuk villamos helyett gyaloglom 3 megállót oda - 3 megállót vissza a munkahelyemre (2*30 perc), a munkahelyemen is lift helyett naponta minimum 3-4-szer oda-vissza megmászom a negyedik emeletet? Számítanak az ilyen apróságok?

5-6 kilótól szeretnék megszabadulni, az étkezésemmel nincsen gond, minden szabályt betartok.

2011. nov. 16. 07:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Feltétlen! És nagyon jól csinálod! Sok emberből pont ez az AKARAT hiányzik ami megvan benned! Megtalálni azt a módot amivel tehetek önmagamért. Gratulálok!

Az esti tornát emeld fel 1 órára ha teheted. 15 perc csak arra elég, hogy az izmok bemelegedjenek.:)

2011. nov. 16. 07:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a dicséretet, igazából szívesen mennék el naponta - kétnaponta biciklizni pl., de tényleg nincsen időm rá, csak néha hétvégén, de a heti 1 meg semmit sem ér fogyás szempontjából.

Gondoltam arra is, hogy tekerek a munkahelyemre, de a gyaloglás biztonságosabb nekem.

Így meg csak kicsivel kell előbb elindulnom otthonról.

2011. nov. 16. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Megértem.:) Jól csinálod. Tanulhatnának sokan tőled. Iszonyat itt olvasni némelyik embert, akinek nincs gyermeke, igazából még felelősség sincs a vállán és nyafog...brrr

Szépen lemennek azok a kilók, hidd el. Szeressed önmagadat, a testedet és azzal a tudattal, ahogy most csinálod meg lesz az eredménye. A cukros/édesítőszeres dolgokat kerüld és a finomliszteset.

Ügyes vagy nagyon!

2011. nov. 16. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!