7napig tartó lébőjt kúrától mennyit lehet fogyni? (persze mellette 1.5 óra sport is van)
az az igazsag, hogy ha te 7 napig leböjtölsz, akkor nem fogsz tudni naponta 1,5 orat sportolni. En most is eppen leböjtöt tartok 2. napom, de mindjart ülve elalszom.
A kerdesedre a valaz, nekem ilyenkor 5-10 kilo szokott kb lemenni, de nem lehet elegszer mondani, hogy EZ MIND VISSZAJÖN!! de legalabbis a nagyresze, ahogy elkezdesz enni, teljesen mindegy, hogy mit eszel utana, mert a szervezeted ki van ehezve a taplalekra, igy egyböl mindent el fog raktarozni. A leböjtkura meregtelenitesre valo, nem fogyasra.
Egyetértek az előttem szólóval hogy nem fogyásra való.
De méregtelenítésre sem. S azervezet nem hülye, kiméredteleníti az saját magát ezzel csak kiüríted a szervezetedből a vitamiinokat, ásványi anyagokat meg szétcseszed a bélflórád. Én egyáltalán nem ajánlom mert töbet árt mint használ. Továbbá 7 napig nincs fehérjebevitel ezáltal elkezded az izimzatodat is lebontani... Egyáltalán nem ajánlom ezt a léböjtös hülyeséget. Elég megnézni hozzá az általános iskolai biológiakönyvet... Nem szabad léböjttel meg 90 napos diétával megerőszakolni a szervezetet mert a biológia törvényeit nem tudod átírni és ezek szöges ellentétben állnak a józan ésszel...
Nah ojké. Ezeket köszi:)
És mondjuk ha turmixokat innék jó pár napig??? tejeseket? Az se jó???
"Szerintem is jóttesz a szervezetnek a léböjtkúra mert olyankor sok olyan salakanyagtávozik a szervezetből ami máskor nemtud."
Meséld már el, hogy ugyan miért nem tud?
Mi az a salakanyag?
Ez az egész méregtelenítés arra megy ki hogy a természetgyógyászok meg a bioboltosok jól megszedjék magukat...
Meséld már el, hogy ugyan miért nem tud?
Mi az a salakanyag?
Ez az egész méregtelenítés arra megy ki hogy a természetgyógyászok meg a bioboltosok jól megszedjék magukat...
Na figyelj mesélem
ˇazért mert sok olyan dolgokat eszik össze az ember amiben semmi vitamin csak cukor zsír ízfokozó stb. van és ezek csak rakódnak a bélfalaira.Ja és ezért nem kell bemenni a bióboltba hanem csak a piacra ahol gyümit veszel és abból készíted el!Én az ilyen boltokat nemszoktam látogatni belőllem nemszedikmegmagukat tuti!
Vége a mesének....Remélem kielégítette a kiváncsiságodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!