Hogy lesz ehető a zabpehely?
Figyelt kérdés
Láttam, sokan eszik. Én is próbáltam, szerintem borzalmas, de lehet, hogy valamit rosszul csinálok. Leírnátok, hogy eszitek?
Nekem nem jött be joghurtba keverve (úgy tudtam, ha állni hagyom, megpuhul - nem puhult meg, és fűrészporíze van), és a zabpehelybe panírozott hús sem volt jó. (Nem a normál panírhoz képes, én szeretem a változatosságot. De kimondottan rossz volt. Száraz, vagy nem is tudom.)
2011. nov. 11. 21:38
11/15 anonim válasza:
Igen. Beleszórom egy kis tálba és kanalazom. Mellé iszok. (:
12/15 anonim válasza:
teljesen jó. vagy teljesen zab. olyan lehet mint a chips, csak nem tetszel bele ízt, sót és nem ropogós. meg ez normális kaja.
13/15 anonim válasza:
Nem lehet, hogy rossz fajtát vettél?
Mert én is vettem már olyat, ami sz@r volt (amit kimérsz magadnak üzletekben, na az olyan kemény és száraz volt, hogy csinálhattam vele bármit, nem változott.)
Lidl-ös, Aldis, Spar-os (zöld) ezeket szoktam én venni, és kb 5 perc alatt felpuhul, pedig nem főzöm, kicsit mikrózom, és ennyi. És tejben szoktam.
14/15 anonim válasza:
Tejben felfőzöm, adok hozzá pirított kókuszreszeléket, sok fahéjat és egy karikákra vágott banánt.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, lehet, hogy kap még egy esélyt.
2011. nov. 12. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!