A zabpehely hogy jobb? Ha csak simán leöntöm tejjel és eszem, vagy ha összefőzöm vele?
Nem ízileg gondolom, hanem, hogy hogy egészségesebb, fogyókúrásabb.
Tudom, hogy a kcal uannyi marad, de a térfogat változás miatt van különbség a gyomorban.
Köszi
Szerintem főzve jobb. Egy 20g mennyiségből már egy egészen nagy tálnyi lesz és jobban esik a szemnek:)
Én vízzel,édesítővel és fahéjjal vagy kakaóporral szoktam készíteni.
Köszi a válaszokat!
Egyébként is szoktam bele fahéjat tenni, meg néha almát is. De natúran is megeszem.
én kásának főzöm fel mindig sima vízzel, majd joghurttal leöntem+vágok bele valamilyen gyümölcsöt+valamilyen mag(dió/mogyoró-mikor mi)+fahéj
szerintem kásának laktatóbb és jobb is mert jó meleg és főleg mostmár jön a hideg jobban esik az embernek reggel meleget ennie és úgy indulni:) de kcal és egészség szempontjából is mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!