SOS? Nincs mérlegem 2 dl natur zabpehely hány gramm?
Figyelt kérdés
és hány kalória
köszönöm
2011. szept. 7. 21:54
1/8 anonim válasza:
zacskóra rá van írva hány gramm, megnézed, hogy hányszor 2 dl...osztás-szorzás...tadammm...rövidebb idő alatt meglett volna az eredmény, mint a kérdés kiírása...persze ehhez némi ész kellene...
2/8 A kérdező kommentje:
de a kérdésre mégse tudtál válaszolni....
2011. szept. 8. 17:24
3/8 anonim válasza:
bocs, de nem fogok helyetted méregetni....
5/8 anonim válasza:
Szerintem is kb 100, de én úgy szoktam, hogy a zacsin, ami 500 grammos, bejelölöm 100 grammonként, azaz elötödölöm, és annyit öntök ki belőle egy alkalommal :)
6/8 anonim válasza:
Na,milyen jó szívű vagyok és lemértem neked :)
96gramm :)
7/8 anonim válasza:
11:29-es válaszoló, tök rendes vagy.
A kérdező nem mondott semmi rosszat. Nem az "egy tál étel hány kalória" típusú kérdés volt. Nincs mérlege de adott egy mértékegységet (2 dl), nem csak találomra.
8/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm:) sokat segítettél
2011. szept. 20. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!