Egyszerű csirkemell recept ebédre? (FELPONTOZLAK)
Finom, gyors, és nem hizlal!
Szia. Egyik nagy kedvencem:
Pár kocka bacon a tepsi aljára (elhagyható, de isteni ízt ad neki), rá a fűszerezett mell szeletek, rá almakarikák, és light sajt a tetejére. Megsütni, enni. Rizibizivel szoktuk.
A csirke mellből készült étel nagyon hamar elkészül.
Vöröshagymát megpárolod forró olajba, ha kész hozzá adod a kockára csak csíkokra felvágott csirkemellet. Megszórod piros paprikával, borssal, sóval, . tehetsz bele félbe vágott fokhagymákat, paprikát, paradicsomot is. Ha megpirult egy kis vízzel felöntöd. Én szoktak piros aranyat vagy édes annát is bele tenni. Rizs vagy burgonya kiváló köret hozzá. Valamint a savanyúság is jól jön hozzá.
Egy jénaiba beleteszed a szeletekre vágott csirkemellet,és almát,megfahéjjazod majd ízlés szerint édesíted. Be a sütőbe és kész.
A csirkemellet minimális sóval ízesítheted.
3. vagyok. Épp most raktam a sütőbe az alábbiakat:
Csirkemell szeletek feldarabolva, fűszerezve. Rá mexikói zöldségmix, és két doboz natúr joghurt. Tetejére picike (5 dkg) füstölt reszelt sajt.
Köszi az ötleteket. Elég lesz egy hétig :))
A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
Én is most raktam be a sütőbe. Ugyan úgy ahogy te is, csak én nem raktam rá mexikói zöldségmixet. Ahelyett tettem alá és s tetejére vöröshagymát, és fokhagymát. 2 natúr joghurt helyett pedig egyet tettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!