Natúr csirkemell recept?
Ha csíkokra vágod a csirkemellet, besózod, és összekevered a sóval. Hagyod állni egy kicsit, majd lisztbe forgatva bő forró zsírban (olajban) kisütöd. Akkor ez pont olyan, mint amikor natúr-szeletet sütünk.
De szerintem előtte este valami páclében (ízlés szerinti ízesítéssel) megáztathatnád, mert ez így eléggé íz-szegény lesz. Pl. fokhagymás-babérleveles-borsos olajban mustárral ízesítve. Vagy tejszínes, zöldséges (vegetás), vagy esetleg valami lecsós ízesítéssel. Vagy tetszés szerint. És utána másnap jöhet az a művelet, amit az elején írtam.
pizzafeltétnek a csirkemellet nem kell túlbonyolítani. teflonserpenyőben egy kevés olivaolajon átforgatod a csirkemellcsíkokat, sózod, borsozod. lefeded, míg levet enged, abban meg is puhul. utána egy kicsit lepirítod és kész.
amit mellé teszel a pizzára, az viszont legyen ízgazdag és
szaftos.pl fokhagymás tejföl, zöldségek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!