Illatos omlós csirkemell recept?
Figyelt kérdés
Olyan valakit keresek aki már készített, és jól is sikerült! Annyi félén van az elkészítése a neten, hogy nem tudom melyik az igazán jó. Kipróbáltam a tojásfehérjét, bele keményítő. Nem igazán lett ropogós, plusz még a recept szerint a húst nem is kellett fűszerezni, ezért elég íztelen lett. Csupán a bundájába, az előbb említett tojásfehérjés keményítőbe tettem sót borsot.
De olvastam olyan is, hogy víz-keményítő, vagy palacsinta tészta a bundája. Tehát melyik az igazi? Bevált receptet szeretnék. Köszi.
2011. jún. 17. 16:44
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
A 2. receptet tényleg nagyon jó, rendszeresen készítek olyat. A lényeg, hogy a forró olajból kivéve rögtön tedd bele a mázba a husit és akkor lesz ropogós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!