Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A mai étrendem mennyire...

A mai étrendem mennyire alkalmas 3-4 kg súlyvesztéshez?

Figyelt kérdés

Reggel egy joghurt, meg egy csomag győri édes keksz.

Dél körül egy banán, és egy 7days croasan (ezt tudom, hogy nem kellett volna, de a suli miatt nem tudtam hazamenni, normálisan kajálni )

2 körül egy szelet rántotthús, rizzsel, és gyümölcssalátával.

Este: 2 szelet abonett, egy kocka sajttal, ás egy virslivel, és egy natúr joghurttal.

plusz egy szem eurovit vitamin tabletta.

Sétáltam ma fél órát trolizás helyett, és este nekifogok majd még tornázni. Elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, ezért is külön aggódom a hízás miatt... Előre is köszönöm a válaszokat

2011. nov. 8. 20:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
2011. nov. 8. 21:20
 12/15 anonim ***** válasza:

A tk kenyérben is ugyanannyi a kalória mint a rendes fehér kenyérben,szóval fogyókúra szempontjából mindegy melyiket eszed.

A tk kenyér viszont egészségesebb mert több benne a rost,ennyi.

2011. nov. 8. 21:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha napi fél kg margarint megettél és azt hagytad el akkor úgy fogyhattál annyit.

De ha tetszik ha nem egy kenyérre max 50kalóriányi margari fér el. Nem hinném hogy az az 50kcal tartotta neked azt az 5kg-t...

2011. nov. 8. 21:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mi tartotta, napi két szendvicset vittem magammal suliba, annyit ettem, amit arra rákentem, és nem is szerettem, ha vastagon margarinos volt.
2011. nov. 8. 22:28
 15/15 anonim ***** válasza:
kérdező, ennek a mozgásnak semmi értelme, nem égetsz vele szinte semennyi kalóriát. ha ez a célod, inkább táncolj, fuss, biciklizz vagy gyalogolj tempósan 40 percet, az már jó eséllyel elégethet 4-500 kcalt, míg a hasizmozásod max 50-et...
2011. nov. 9. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!