Tavasszal tüdőembóliám volt. Szedhetek adipexet?
adipex? gyógyszert még betegség esetén is meggondolnám, de ilyen sza.rt se betegség után, se előtt nem ajánlanám még a legidegesítőbb embereknek sem.
gondolom testsúly kontroll miatt lenne rá szükséged, nem mert drogos vagy. (ugye?)
szabad megkérdeznem, hogy miért nem az étkezési szokásaid megváltoztatással kezelnéd ezt a problémát, gyógyszer helyett? tudom ez személyes jellegű kérdés, megértem, ha nem válaszolsz.
igazából.. gyógyszerrel sem mozognál többet.
egyébként az érszűkítő, a vérnyomás növelő hatása tényleg nem lenne túl előnyös számodra.
de ahogy gyógyszerrel is kevesebbet ennél, megpróbálhatnál ésszel tudatosan kevesebbet enni. nagy előnye ennek, hogy míg a gyógyszerrel valamilyen szinten koplal az áldozat, addig tudatosan az alap tápanyagokat azért megadod a szervezetednek, mint fehérje húsból, olaj olajos magvakból, vitaminok, rostok gyümölcsökből (a rost nem tápanyag, nem amatőrködésből kevertem bele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!