Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lassan vége a nyárnak. Van...

Lassan vége a nyárnak. Van olyan aki nyár elején/tavasszal kezdett diétázni és már vannak sikerei?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mennyiről fogyott mennyire?:) Itt a lehetőség,dicsekedjetek nyugodtan (^.^)
2010. aug. 15. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak most kezdtem. Vagyis egyenlőre csak a kajálási szokásaimon változtattam. 18óra után nem eszek, vagyis csak a munkahelyen délutános műszakban. Fokozatosan kezdek kocogni, először heti 2 szer, tavasszal nagyon nekifogtam, és megterheltem a térdem. Veszek majd egy biciklit, amint megkapom az üdülésit. A mérleg tönkrement itthon is, és a munkahelyemen is, ezért nem tudom, a kezdeti kg-ot(csak saccra), de ha megjavítják majd meglepődöm.:)
2010. aug. 15. 22:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Sok sikert!:))
2010. aug. 15. 22:25
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Köszi!:)
2010. aug. 15. 22:32
 4/8 Woe válasza:
100%

67.40 kg voltam július elején, és most 62.20 kg vagyok.

Lényegében megnézem mit eszem és mennyit. Lefekvés elött 3-4 órávalmár egyáltalán nem eszem.És heti 5x mozgás ami még segített leadnom 1-2kg-ot.

2010. aug. 15. 22:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van, én kondizni kezdtem el, és mindenki mondja, hogy mennyire sokat fejlődtem, sajnos volt egy sérülésem, és nem vagyok még 100%os...
2010. aug. 16. 00:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 91 kg voltam most 84.1 kg vagyok. Június 25-től diétázok.
2010. aug. 16. 11:01
 7/8 A kérdező kommentje:

Mindenkinek gratulálok,ügyesek vagytok!:)

Én tavaly nyáron határoztam el hogy lefogyok,akkor még 65 kg voltam,most pont az ellentéte,56:D Hozzá 170 cm vagyok,és most remekül érzem magam. Idén mertem először bikiniben strandolni,és rövidnadrágban mászkálni az utcán. Szóval nekem idén nagyon sok sikerélményem volt:)

2010. aug. 16. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát, én kb. június elejétől elhagytam 1 hónapig a csokit, cukrot, és így ment le 2 kg. Utána maradt úgy július közepéig a 70kg. (mert ugye alapból 72 voltam) Aztán július közepétől elkeztdem figyelni a táplálkozásomra, emellett hullahopp karikáztam, ugrálóztam, kocogtam, tornáztam dvd-re, és így lement még 5 kg olyan 1 hónap alatt. Szóval most 65 kg vagyok, és 168 cm. Ha belegondolkok, hogy 7kg-t adtam le, és az mennyi zsír, tökre hihetetlen.:D Szóval most annyi kg vagyok, mint olyan 4-5 hónapja. Már akkor is túlsúlyos voltam, de sikerült még jobban meghízni.:S

Most kicsit eleresztettem magam, de tenni fogok azért, hogy leadjak még olyan 10kg-t, és majd utána valamennyit szeretnék izmosodi. Csak most még nem látom ehhez az utat, mert most kezdődik az iskola. De majd kitalálok vmit.:)

2010. aug. 16. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!