Tudtok jó vacsoraötleteket fogyókúrához?
Nagyon jókat írtatok, köszi mindenkinek!
Igen, általában ebédre eszem csirkemellet valahogyan elkészítve, az már unalmas lenne vacsira, meg sok. De ez a töltött gombafejes dolog nagyon jól hangzik. Meg csomó ötletet adtatok hozzávalókhoz, abból már ki tudok találni sokmindent. :)
Kár, hogy túrót nem szereted, mert én pont azt akartam ajánlani :) Én úgy szoktam, hogy vagy fogok egy csomag délhús sonkát/karajt, és azt eszem meg úgy, hogy túrót teszek közé, és összetekerem, mint egy palacsintát, meg eszem hozzá egy kis zöldséget, vagy reszelt almát megszórok fahéjjal, és azt keverem össze túróval.
De egy jó gyümölcsös joghurtos turmix is jó lehet, ha a teszel hozzá egy kis túrót, a turmixgép úgy elsimítja, hogy észre sem veszed, hogy benne van, mégis extra fehérjéhez jutsz.
"Nem értem néha Aczélt. Mintha szándékosan bosszantani akarná a kérdezőt. Pedig sokszor meg egész jókat ír. Világosan leírja, "húst eszem ebédre" - magyarul, nem akarok vacsorára is húst enni, erre te jössz a csirkével. Asszem te írtad egyszer, hogy napi 3000 kalóriát nyomsz, mert annyit edzel. Felteszem, a kérdező lány, és nem edz éjjel-nappal. Tehát nincs helye rizsnek sem a vacsorában (főleg, ha azt is megeszi ebédre a csirkével). "
??
csak egy ötletet írtam. este is kell fehérje, nem értem a problémát. már írta kérdező, hogy neki unalmas. akkor nyilván eszik majd gombát (ahogy olvastam) vagy kipróbál valami fehérje turmixot.
de ezt a személyeskedést, hogy én 3000 kcal-t eszem, más meg többet vagy kevesebbet ezért ők nem esznek este rizst, nem, hangsúlyosan nem szeretem. ugyan is semmi értelme. akkor nem eszik, az energia igényét én honnan a bombasúlytotta ehó-csehóból tudjam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!