Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha van egy kis pocakom akkor...

Ha van egy kis pocakom akkor is érdemes hasizom gyakorlatokat csinálni? Vagy nem fog egyáltalán látszani mert a háj ugyis rajta marad?

Figyelt kérdés
fél orás rubint réka dvd
2009. máj. 7. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
érdemes de előtte aerob ás kardio mozgást kell végezni kb 40 percig. ha utánna csinálsz gyakorlatokat a hasadra akkor nemcsak izmosodni fog, hanem a hájréteg is leolvad(: szép lassan
2009. máj. 7. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajna a hasizmot egy minimális háj is el tudja takarni, szóval ameddig zsíros vagy nem fog látszani.

Diéta meg aerob edzés mellett azért mehet a hasizomgyakorlat hogy megerősödjön a hasizmod mire lemegy a zsír.

2009. máj. 7. 22:03
 3/6 A kérdező kommentje:
elötte mindig arobicozok nemtudom hogy jot-e csinálok mert youtuben paul eugene videokat csinálok 3at utána meg beirom hogy arobic spate (piros ruhás nö):D na ezeket szoktam csak nem diétázok mert akkor nem ehetek mindent és ha egy ideig megvonám magamtol azt amit szoktam enni akkor utána duplája jön vissza (de az sikerült hogy kenyér helyet valamii egészségesebb magvas kenyér és a kolárol is leszoktam de a müzliröl nem) igy jó?
2009. máj. 7. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:

A sport az jó de a kajával valamit kezdeni kéne mert az a része nam valami tuti...

A kaját meg az edzést is ez alapján be tudod úgy állítani, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon :)

[link]

2009. máj. 7. 23:14
 5/6 A kérdező kommentje:
:D köszi ezt olvastam már tudom mit kéne tennem, de a müzli...:D majd kevesebbet eszem de nem mondok le rola és salátát is szoktam és már nem veszek magamnak csokikat,chipseket sokat változtam szerintem vizet iszok és régen utáltam 19évig csak a kolát ismertem most meg.. ez nagy változás szerintettek vagy ez semmi?
2009. máj. 7. 23:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Jól csinálod. Csak így tovább!
2009. máj. 8. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!