Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A mai napom milyen szempontú?...

A mai napom milyen szempontú? Jól étkeztem?

Figyelt kérdés

Nem kérek lecseszést normális válaszokat szereznék :)

Reggeli: 1db szezámmagos kifli,vajjal,pick téliszalámival,trapista sajttal,1 db paradicsom,még 1 db kifli 1 mackósajttal,1 alma

Tízórai: répa

Ebéd: nagy adag mákos tészta( borsóleves is volt csak akkor még azt nem kívántam)

Uzsi: kimaradt

Vacsora: na most volt egy jó nagy adag borsóleves :) utána 1 snickers

És most kb 20 perce megint megettem egy adag mákos tésztát. Szerintetek ez fogyókúra,súlytartás,vagy hízókúra? :) És milyen étrend??

Köszönöm az értelmes válaszokat!

2011. nov. 5. 01:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a leírásod alapján nem tudom eldönteni. Korábban hogyan étkeztél? Hány kiló vagy? Mennyi az ideális súlyod? ...
2011. nov. 5. 06:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát én híznék tőle, az biztos :)
2011. nov. 5. 07:15
 3/4 anonim ***** válasza:

hát függ hogy milyen magas vagy meg hogy miket csinálsz de szerintem ez súlytartás

mert ha ezt elosztod nem jön ki soknak mert:

reggeli 2 db kifli, 1 kockasajt, vaj, szalámi, sajt, paradicsom

tízórai répa

ebéd borsóleves, mákostészta

uzsi alma

vacsi mákostészta

nasi snickers

2011. nov. 5. 08:50
 4/4 anonim ***** válasza:

írták, hogy nem ismerjük az adataidat. pontosan azt sem tudjuk, hogy mennyit ettél, mert mekkora tányért tésztákat, mennyi mákkal stb.stb. ezek mind ismeretlen adatok.

amik tények: sok szénhidrátot ettél, finomított változatból, csokoládéból, ez a lakosság már nem kis részénél okoz vércukor problémákat, nem nevezném jó szokásnak. fehérjét, ami felépítené a szervezetedet viszont csak pár szelet szalámival ettél. a Pick téliszalámi húsból van, még a trappista sajt tejből, de az összes többi étel amit megettél, gyakorlatilag növényi fehérje, így nem lehet igaz, hogy fedezted a tested igényét teljes értékű fehérjékből.

a másik a minőségi zsír: se halat nem ettél, és az egyetlen olajos mag amit ettél, ezek szerint a csokiban a mogyoró. pl. a csoki helyett simán elfért volna mondjuk dió. mákos tésztát szerintem a háború alatt találták ki, mert ugye nem volt hús, de életben kellett maradni, így egy ilyen étel csak ennyire jó, életben maradni.

fehérje éhezéskor egyébként nem kell nagyon sokat enni, már a hiány miatti stresszből kifolyólag is raktározhat zsírt a szervezet, nem feltétlen kell óriási mennyiségeket enni. aki "jól" táplálkozik, azért nem nagyon hízik-zsírosodik, mert nem kapcsol be a testük védő mechanizmusa, nem tartalékol zsírt, hiszen rendszeresen tápláló ételeket esznek.

2011. nov. 5. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!