Ma jól étkeztem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Reggeli:barna kenyér,4 tojás,gépsonka (vékony szelet)
Ebéd:Zsemle,zöldbabfőzelék (de csak fele adag)
Uzsonna:egy db alma
Vacsora 1 zsemle egy natúr joghurt-tal.
plusz ma 2×45 percet sportoltam.
Nem rossz.
De azért a 4 tojás kicsit sok reggelire, max.3at egyél. Mellé kéne valamilyen zöldség. Paprika, uborka stb.
Reggeli és ebéd között kellene gyümölcsöt enni: pl. egy alma, egy narancs, ami éppen van otthon. Ha kisebbek, mehet 2 is.
Az ebédhez kéne hús is. Legalábbis ne mindig csak így edd és a fehér zsemlét, inkább barnára cseréld.
Uzsonna: az alma nem rossz, de inkább fehérjét ennék. natúr joghurtot, túrót, sovány sajtot, kefírt.
Vacsi maradhat: de inkább teljes kiőrlésű pékáruval és a joghurt mellé, zöldséget is fogyassz.
Amúgy nem muszáj mindent betartani ezekből, de azért igyekezz efelé menni.
Én inkább a vacsorára tenném a tojást meg a gépsonkát, kenyér nélkül, azért mert kevés benne a szénhidrát. Tapasztalatom szerint egy korán (17.00 előtt) elfogyasztott utolsó étkezésnél ha efféle ételeket eszel könnyen lecsúszik pár kg.
Persze napközben ehetsz kenyeret, tejterméket, gyümölcsöt, de a nap második felében már mellőzd ezeket és inkább a zöldégek kerüljenek a terítékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!