Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma jól étkeztem? (Kérdésed...

Ma jól étkeztem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Reggeli:barna kenyér,4 tojás,gépsonka (vékony szelet)

Ebéd:Zsemle,zöldbabfőzelék (de csak fele adag)

Uzsonna:egy db alma

Vacsora 1 zsemle egy natúr joghurt-tal.

plusz ma 2×45 percet sportoltam.

2010. nov. 9. 20:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem rossz.

De azért a 4 tojás kicsit sok reggelire, max.3at egyél. Mellé kéne valamilyen zöldség. Paprika, uborka stb.

Reggeli és ebéd között kellene gyümölcsöt enni: pl. egy alma, egy narancs, ami éppen van otthon. Ha kisebbek, mehet 2 is.

Az ebédhez kéne hús is. Legalábbis ne mindig csak így edd és a fehér zsemlét, inkább barnára cseréld.

Uzsonna: az alma nem rossz, de inkább fehérjét ennék. natúr joghurtot, túrót, sovány sajtot, kefírt.

Vacsi maradhat: de inkább teljes kiőrlésű pékáruval és a joghurt mellé, zöldséget is fogyassz.

Amúgy nem muszáj mindent betartani ezekből, de azért igyekezz efelé menni.

2010. nov. 9. 20:44
 2/12 anonim ***** válasza:
szerintem roppant kevés, ennyi sport mellett..
2010. nov. 9. 20:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul emlékeztem 3-at ettem.És a zöldbab főzelékhez vol husi is(pörkölt)
2010. nov. 9. 20:52
 4/12 anonim ***** válasza:

Én inkább a vacsorára tenném a tojást meg a gépsonkát, kenyér nélkül, azért mert kevés benne a szénhidrát. Tapasztalatom szerint egy korán (17.00 előtt) elfogyasztott utolsó étkezésnél ha efféle ételeket eszel könnyen lecsúszik pár kg.

Persze napközben ehetsz kenyeret, tejterméket, gyümölcsöt, de a nap második felében már mellőzd ezeket és inkább a zöldégek kerüljenek a terítékre.

2010. nov. 9. 21:00
 5/12 anonim ***** válasza:
az unokahúgom 1,5 éves és ennél többet eszik...
2010. nov. 9. 21:01
 6/12 A kérdező kommentje:
Lehet hogy többet eszik viszont ha én többet eszem akkor az már nem fogyókúra...:D
2010. nov. 9. 21:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Azért nem merek vacsorára tojást enni mert dietetikustól hallottam hogy a tojás nehezen emészthető.:/
2010. nov. 9. 21:10
 8/12 anonim ***** válasza:
ez nem fogyókúra, hanem koplalókúra
2010. nov. 9. 21:15
 9/12 A kérdező kommentje:
akkor mit egyek? ;)
2010. nov. 9. 21:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, nehezen emészthető, ha este 10-kor eszed, ezért írtam, hogy korán kell vacsorázni.:)
2010. nov. 9. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!