Fogyókúrám első napján helyesen étkeztem?
Figyelt kérdés
22 éves,65 kg,10 kilót szeretnék leadni.:)Reggelire müzli mézzel,12kor tökfőzelék 2 fasirttal,délután gyümölcssali,6kor 3 hamlett körözöttel,7kor 2 főtt krumpli tartárral.2010. jan. 17. 19:51
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem étkeztél helyesen,a 7 orai 2 krumpli tartàrral màr nem kellett volna.Gyumolcsot kellett volna enned!Napi 1000-1500kkcal.ra van szukséged,de ha sportoltàl min.30 percet talàn a krumpli is elfogadhato,és a mézet is mellozzed!Sok kitartàst!
2/7 anonim válasza:
Ebből a méz és a tartár nagyonnagyonnagyon nem oké, a többi talán igen, de krumpli sem olyan jó ötlet szerintem, főleg nem este... A főzelék én úgy tudom hogy elég sok cht tartalmaz ezért kerülendő, de ez nem biztos. Mozogsz valamit?
3/7 anonim válasza:
Én nem fogyózom, de nekem ez sok lenne.
4/7 anonim válasza:
sok. am normális lenne ha nem fogyóznál.
5/7 anonim válasza:
szerintem nincs vele semmi baj, csak kikelett volna hagyni amit 7kor ettél. Hamlett helyett pedig sok sült zöldség pl.
6/7 anonim válasza:
En kihagytam volna belole a deli fasirtot es az esti 7h-s evest.
7/7 anonim válasza:
Én a mézet, fasírtot és az esti 7-est hagytam volna ki. Szerintem a körözöttben is elég sok a kalória, bár ezt nem tudom biztosra. Reggel egyél többet, akkor sokkal jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!