Akik azt kérdezték h hogyan fogyhatnak le, azoknak sikerült már lefogynia?
Mi az akadálya? Rengeteg olyan kérdés is van, amikor pl. valaki anyagilag nem engedheti meg magának és ott is segítenek.
Mik az adataid és milyen módszerrel szeretnél fogyni?
az a baj, hogy a legtöbb kérdező (kivéve ezt a kérdést :D) elfelejti, hogy a fogyáshoz nem elég egy jó tanács. persze kell, de sokkal több akaraterő kell hozzá, amit viszont már senki nem tud biztosítani.
egyik részről ott van az a lány, aki dokumentálta itt a 13 napos fogyókúráját. Na, neki volt akaratereje, csak kár, hogy habár kapott jó tanácsokat, de semmibe vette. meg is lett az eredménye, fogyott 2 kg-t, amit én fél óra alatt elintézek a vécén, de mindegy. centiben nem is változott semmit.
a másik oldalon áll az a többség, aki messzemenő segítséget kap a fogyáshoz, mert azt gondolom, hogy itt egyesek (Aczél, sirály, néha én is, anno bix) olyan magyarázatot adnak, és olyan széleskörű útmutatást, hogy a kérdező talán dietetikusnál sem kaphatna pontosabbat. ráadásul mindig újra és újra leírjuk ezeket, mert lusták használni a keresőt. Leírjuk azzal a tudattal, hogy 100 emberből max 10 kezdi el ténylegesen, és ebből is csak 1-2 lesz képes végigvinni hónapokon át a célig.
szomorú, de ez van. Ott van példaként Anyukám, 2 nagyon jó barátnőm, a rajtuk levő túlsúly összesen több, mint az én egész tömegem. de hiába téped a szád, ha süket fülekre talál... max abban reménykedhetsz, hogy a "kérdezős" korszak után jön egy olyan korszaka, hogy na most már kedvet kaptam a fogyáshoz, és felhasználva néhány tanácsodat, legalább megpróbálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!