Mennyit fogyhatnák így le egy hét alatt?
Ha napi 150 kcal bevitele mellett, napi 3 csésze zöld teát innák, egy hát alatt mennyi menne le? Nem szeretném folytatni hosszutávon, csupán egy hétig. Ünnepségre megyünk és szűk a ruha ^^
Értelmes válaszokat légyszives.
Köszi előre is *__*
1 kg fogyáshoz kb. 7500 felesleges kalóriát kell elégetni.
Ha neked a napi kalóriaszükségleted 2000 (egy átlagos nőjé ennyi), akkor 1 hét alatt max. 2 kg mehet le, ami gyakorlatilag semmi.
Ráadásul jövő héten visszajön 4.
Vegyél másik ruhát.
fogyhatnÉk.
de nem így kéne, szarabbul jársz mintha 1 ruha miatt aggódnál...
E/1-ben (én) innék, ennék valamit. Alanyi ragozásban innám, enném (azt)
Olyan, hogy én innák NINCS. E/3-ban (ők) innák már van. Tehát én enném ezt a kaját, ők innák azt a tejet.
Én fogyhatnák is helytelen. Én fogyhatnék a helyes.
e/3-ban helyes úgy: ők le fogyhatnák azt a felesleget? például.
Kérdésedre: Napi 1500 kalóriára gondoltam előbb, azt hittem csak elírtad. Napi 150 kalória az nudli, az talán 3 natur joghurt...Ez semmire sem elég, fogyni nem fogsz, pláne nem zsírból. MÉg talán egy napot kibírsz, de a második napon már szédülni fogsz, leesik a vércukrod, remegni fogsz mint a nyárfalevél, ráadásul olyan zabálási kényszer lesz rajtad hogy csak nacsak. szóval ez rossz ötlet.
Ha tényleg hétvégére kell jól kinézned, keress neten valami pár napos diétát, ami erre a pár napra jó, de hosszútávon nem folytatható, mert amint rendesen fogsz enni, visszajön a duplája.
Hosszútávon nem diétára van szükséged, hanem életmódváltásra. Nem csak két hétig kell valamilyen szisztéma szerint enni, hanem egész életedben, és akkor a kilók nemcsak lemennek, de olyan is maradsz..
Ez a koplalás netovábbja.
utána visszajön a 3szorosa.
az ünnepség elött pedig összeesel...ha nem vagy megelégedve magaddal miért ilyen ruhát választasz?
Szedj vízhajtó tablettát a nagy nap előtt. Ez kiviszi belőled a vizet és kevesebb leszel pár centivel,így rádmegy majd a ruha. DE ez csak víz,még csak véletlenül sem zsír fog lemenni rólad. Ez kb már másnap visszafog jönni,de legalább belefértél a ruhába a nagy napon.
E mellett ne edd tele magad,ne egyél puffasztó dolgokat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!