A fustolt kalbasz nagyon hizlal?
Figyelt kérdés
ha egesz nap nem eszem mast csak 10dkg kalbaszt a dietam alatt, akkor azzal nagy bunt kovetek el? Vegul is kalbasz is feherje nem? de a zsir miatt inkabb ne ugye?2011. nov. 3. 18:06
1/10 anonim válasza:
Ha szalonnyával és egy nagy karaj kenyérrel eszed a kalbaszt, akkor nem hizlal ;DD
2/10 anonim válasza:
Jót nevettem! :D Kalbasz... :D
Amúgy a zsíros kajákat hanyagold ha diétázol!
3/10 A kérdező kommentje:
értelmesebb valaszt nem tudtal volna adni? egyertelmuen megkerdeztem, h 10dkg kolbasz mennyire hizlal, 2 honapja dietazom és nem ettem kolbaszt azota,se tesztaféléket, lement 19kg, cs arra lettem volna kivancsi, h mennyire veszelyes a kalbasz kcal-ja, hazi jo kemeny kalbasz, tehat nincs ra irva ezert vagyok tanacstalan..vagy milyen formajaban "egeszsegesebb" pl. ha megfozom v kisutom a zsirt..?
2011. nov. 3. 18:21
4/10 anonim válasza:
egyed nyugodtan a kalbaszt :)
Egyél amennyi jólesik vagy 2-3napig,de utánna stop.
De ha csak annyi kalbaszt:) eszel ami belefér a napi kcalodba akkor ehetsz minden nap is akár,egy idő után úgyis ráunsz és utánna jöhet a salyámi.
5/10 A kérdező kommentje:
bocs h kalbasznak hivom, de nem vagyok magyar es a kolbasz szo tul parasztos nekem..es nekem kalbasznak tanitottak:) 10dkg keszultem elfogyasztani..koszonom a valaszokat
2011. nov. 3. 18:33
6/10 anonim válasza:
19kg 2 hónap alatt? O.O sweet jesus...
Figyelj én amikor kolbászt eszem néha a kezemre tapad róla a zsír és az undorító, havonta csak néhányszor bírom megenni mert hiába szeretem, nem bírom a zsírját. Úgyhogy inkább hanyagolnám.
(mellesleg a "kalbasz" a parasztos)
7/10 A kérdező kommentje:
en az etkezeshez hasznalok kest villat kanalat..szoval kezemhez nem tapad..de koszi
2011. nov. 3. 19:16
8/10 anonim válasza:
én sem vagyok paraszt lol
amikor felvágom akkor érzem... valahogy meg kell fogni nem?
9/10 A kérdező kommentje:
hat nyersen nem eszem meg a KOLBASZT, szoval vagy sutve vagy fozve, tehat a felmetléshez is hasznalok kést és villát amivel megfogom..vagyis nalunk ez a szokas, persze van aki parasztkodni szeret az hasznalja a kezét, nekem az evoeszkozok kenyelmesebbek, de ez embertol fugg.
2011. nov. 4. 13:07
10/10 anonim válasza:
A füstölt KÓBÁSZ eléggé rákkeltő... inkább egyél gyümölcsöt, sajtot, vagy főzelékeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!