Sokat eszek ma?
1 éve váltottam életmódot, de az utolsó 2 hónapban nagyon elhagytam magam és csak zabáltam. És már nem igazán tudom, mi számít normálisnak.. :S
Reggeli:
kb 70 gramm tk kenyérből + 100 g csirkemellsonkából szendvics
ebéd kb 150 gramm csirkemell natúran kisütve (zsiradék nélkül) + jégsali + kb 130 g tejföl
uzsi-vacsi összesen kb 300 g szőlő lesz.
160 cm magas és 100 kilós nő vagyok. Napi 40 percet szobabiciklizek.
Ez egészen abnormális.
A 70 g kenyér elfogadható (majdnem kevés, de elmegy), ehhez 10 deka sonka viszont akkor is sok, ha összességében kevés benne a kalória. A fele is bőven elég. Viszont nincs mellette egy fia zöldség sem.
Az ebéd oké, de minek ennyi tejföl? (Ha 20%-os, akkor iszonyú felesleges zsír és kalória, többre mennél egy fél adag rizzsel.
Szőlő: az egyik legmagasabb cukortartalmú gyümölcs. Lehet enni gyümölcsöt, kell enni, de uzsonnára 1 fürtöt, és nem vacsorára.
Nem tudom, fogytál-e ezzel a módszerrel, és ha igen mennyit, de én arra tippelek, hogy nem igazán hatékony.
Amit ettél, az kevés és nem jó.
A a reggeli legyen egy györi édes egy alma meg egy jogkrút
Az ebéd az tökéletes
A vacsival van gond mert a szölöt nem fogja birni a gyomrod
magas lesz a gyomor savad
Helyesbítek: nem igaz, hogy nem jó. Inkább azt mondom, nem igazán jó, lehetne sokkal jobb.
Kiszámolod a napi kalóriaszükségletet, heti fél, maximum 1 kg fogyáshoz. Ebből levonsz kb. 150-200 kalóriát gyümölcsre, a maradékot elosztod 3 felé.
Reggelire oké a szendvics, kevesebb sonka (adalék- és tartósítószer), több zöldség, paprika, paradicsom.
Ebédre: csirke, rizs, esetleg zöldséges rizs, salival vagy édesítős savanyúsággal.
Vacsira: maradék hús vagy rántotta, párolt zöldség, nyers zöldségek.
Gyümölcs: válassz alacsonyabb cukortartalmút.
*A a reggeli legyen egy györi édes egy alma meg egy jogkrút
Joghurt, de mindegy. A Győri édes viszont kész átverés show, felesleges ész nélkül bedőlni a reklámnak. Pontosan ugyanannyi kalória van benne, mint egy szendvicsben, csak a szendvicsben nincs cukor és nem leszel éhes tőle. Még viccnek is rossz, hogy Győri édessel fogyókúrázzon valaki. Csak el kéne olvasni legalább egyetlenegyszer, mi van ráírva a csomagolásra.
*Az ebéd az tökéletes
Nem az. Délben még bőven kellene az a lassan felszívódó szénhidrát, a tejfölben lévő zsír viszont tök felesleges.
*A vacsival van gond mert a szölöt nem fogja birni a gyomrod
magas lesz a gyomor savad
Nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!