Futás jobban megterheli a mellet lógás szempontjából, mint más sport? Pl dvd-k? Bicikli?
Figyelt kérdés
Nincs valakinek tapasztalata mindkét oldalról?2009. máj. 6. 16:46
1/5 anonim válasza:
a futás terheli, a bringázás és dvd -s mozgás is, de nem annyira. én mindegyiknél használok melltartót, lehet kapni sport melltartókat, olcsót is, nagyon jó, és persze megvédi a melledet a későbbi fájdalomtól és meglógástól...
2/5 A kérdező kommentje:
Ohh végre egy válasz :)köszönöm
Használok én is, de nagy a mellem hozzám képest, és ezért futni nem merek.
Nem akarnék,mindig dvd -ztem emiatt.
Mérlegelni szerettem volna, hogy tapasztalatok alapján valós-e a félelmem.
2009. máj. 6. 21:18
3/5 anonim válasza:
Igen, sajnos valós, semmiképp se jó, ha futás, és egyéb kardió mozgás közben mozog a mell. nekem is gond volt, de mióta használok melltartót, bármit tudok sportolni, nem tart vissza semmi...bringázok, futok, dvd-zek, és nem fáj a mellem, előtte mindig fájt és nem mertem mozogni, vagy úgy futottam, hogy a kezeimmel összeszorítottam a melleimet, de ugyebár ez elég hülyén nézne ki... :) hidd el, jól fogod érezni magadat benne, szabadabban fogsz mozogni és évek múltával is megmarad mellünk formája... :)
4/5 A kérdező kommentje:
jicipicit nekem már nem az igazi, így nem nyúznám tovább.
De sportmelltartóval együtt is félek..
2009. máj. 6. 21:42
5/5 anonim válasza:
ne aggódj, jó lesz vele, de mikor megveszed, próbáld fel, ne bökjön varrás, ne nyomja sehol, akár mekkora is kell, de anélkül semmiképp se sportolj, főleg, ha picit nem igazi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!