Mit tudok az ellen tenni ha rámtört a falási roham. De most bűntudtaom van. Mit tegyek hogy ne szívódjon fel a táplálék?
zsírégetést a folyamat biokémiai sajátságai miatt nem lehet vegyszerekkel gyorsítani.
éhséget el lehet venni, általában komoly (az agy éhségközpontjára ható gyógyszerekkel)
ha valaki nem éhes, akkor általában nem eszik esszenciális amino- és zsírsavakat, illetve nem eszik eleget belőlük, ami egyenes út hiánybetegségek (minőségi éhezés) kialakulása felé.
Az édesség éhség pl-ul C-vitamin hiány, ezt egy orvostól tudom és kipróbáltam, tényleg nem kívánom annyira az édeset ha szedek c-vitamint.
A túlzások evésben is, vitamin hiány miatt vannak, tehát próbál meg, vitamint nyomelemet venni. Tudom ajánlani a Béres cseppet, de csak 2* 5 cseppet egyél + C-vitamin. A 3*20 csepp az alultápláltaknak, vagy legyengülteknek való, azt nem ajánlom.
egen. és nem. bár ez már saját vélemény.
itt van a Béres-csepp hatóanyaga. összességében leginkább hígnak nevezném, az aszkorbinsav tartalma (mint segédanyag van jelen) gyakorlatilag elhanyagolható.
a többi résszel egyet értek, nem drogokkal vagy természetes hatóanyagú éhségcsökkentőkkel "kellene" uralni pl. az éhség érzetünket, hanem fejlett európai állampolgárhoz híven megadni a szükséges tápanyagokat a testünknek, ekkor kórosan nagy éhségnek nem kéne előfordulnia.
úú bakter... na EZÉRT figyelek én arra mit eszem.
Freespirit, jobbulást kívánok, aztán célirányos táplálkozással remélem a tested ezen funkcióin tudsz még alakítani! a fogyás tudtommal már az 1. lépés, hiszen adott mennyiségű megtermelt inzulin kisebb mennyiségű szövetre jut (fajlagosan több inzulin jut 1g testszövetre).
Szia!
Szerintem az a legjobb megoldás, hogyha agyban döntesz el mindent! Ez a tipikus "ördögi kör" esete...
Rád tör a falási roham....eszel...és utána bűntudatod van...!és akkor megint eszel.
Miért nem próbálod meg azt, hogy eszel és nem foglalkozol vele...akkor megnyugszik az agyad és nem lesz semmi bajod!. Maximum másnap többet sétálsz, tornázol, vagy biciklizel!
Olvastad a "The Secret"/a titok/ c. könyvet? Rhonda Byrne írta. Ha van esetleg alkalmad kölcsönkérni vagy kihozni könyvtárból, akkor mindenképpen olvasd el, mert nagyon sokat fog segíteni. Annyit elárulok, hogy nem véletlenül az a címe, hogy "A Titok".
Ne essél abba a hibába, hogy kínzod magad, mert megettél egy szelet sütit, vagy egy szelet csokit! Fogd úgy fel, hogy jól esett és ne azt nézd, hogy abban mennyi kalória, zsír, szénhidrát van!
Ha nagyon odafigyelsz az étkezésedre, akkor válaszd a "light" szeleteket. Abban kevesebb a zsír, a szénhidrát és a kalória. De ne mondjál le róla, mert az agyadnak szüksége van ezekre az összetevőkre és ezért jelzi neked, hogy "hiány" van belőlük a szervezetednek!
Üdv:)
Lucky22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!