Ti láttok változást?
Figyelt kérdés
2 hónapja feltettem magamról képeket. Azóta elvileg fogytam 8 kg-t, de szerintem egyáltalán nem látszik, teljesen el vagyok keseredve. Szerintetek?
régi képek:
mostaniak:
2011. nov. 2. 13:58
21/22 anonim válasza:
Csaló most míért vagy leneg ruhába így nem lehet biztosat mondani,de amúgy látcik ,hogy fogytál így is lement a hasad és feljöt a seged (de alpárian fogalmaztam).
22/22 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem a mondatszerkezeteid :D Az egyik későbbi hozzászólásomban vannak mostani fehérneműs képek is, azzal reálisabban össze tudod hasonlítani a régieket. És amúgy is, mi van a seggemmel? :D
2011. nov. 3. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!