Ti láttok változást?
Figyelt kérdés
2 hónapja feltettem magamról képeket. Azóta elvileg fogytam 8 kg-t, de szerintem egyáltalán nem látszik, teljesen el vagyok keseredve. Szerintetek?
régi képek:
mostaniak:
2011. nov. 2. 13:58
1/22 anonim válasza:
Hát ha megint ruha nelkül fényképezkedtél volna akkor talán többet látnánk, de igy nem látom a különbséget.
3/22 anonim válasza:
Hát én látom a különbséget a hasadnál. Viszont ez így tényleg zavaró, hogy az egyik képen van ruha, másikon nincs. Nehéz így az összehasonlítás :)
4/22 anonim válasza:
Mostani képek köté tölts fel egy alsó neműs képet és megmondom hogy fogytál e
5/22 anonim válasza:
Én látok, nem is keveset. Főleg szemből. 8 hét alatt 8 kilót fogyni szép teljesítmény :)
6/22 A kérdező kommentje:
Köszi :) A délután folyamán majd töltök fel fehérneműs képet.
2011. nov. 2. 14:17
7/22 anonim válasza:
ok. várom a képet, és elárulnád hogy mien taktikával próbálsz le fogyni?
8/22 anonim válasza:
Szerintem az is számít, hogy maga az aszpektusa milyen mértékben változott meg. Lehet, hogy a méreteid még jelentősen nem változtak, de attól még a plöttyedtebb testből lehet , hogy feszesebb test lett, ez azonban tényleg csak ruhák nélkül látszana igazán. Várjuk a képeket :-)
10/22 A kérdező kommentje:
Amúgy úgy (próbáltam) fogyókúrázni, hogy napi kb. 1200 kcalt ettem, és 2x40 percet ellipszis trénereztem minden nap. Nem is értem, miért nézek ki ugyan úgy, és hogy lehetek 8 kilóval kevesebb :/
Amúgy ha már itt tartunk 168-9 cm-es magassághoz szerintetek hány kg vagyok jelenleg?
2011. nov. 2. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!