Lifetilt-es blog: Hol a lényeg?
Elkezdtem olvasni, ami elég nagy áldozat tőlem, mert a stílusa nagyon zavaró. Végigolvastam a tudatos táplálkozás 1-3-ig, nézegettem edzésterveket is, de a baj az, hogy nem akarok konditerembe járni..
Meg igazán a Petra és Laura blogjában is nem találom a sok rizsa közt a lényeget..
Ha jól értelmezem, a nagyon sok fehérje evészettől meg a konditermes edzésprogramtól fogytak le?
tudom, hü-lye a kérdés, de nem érdekel, akármilyen szépen fogalmazok, mindig a kérdez ő lesz a hül.ye a végén..
akkor olvass builder.hu alapismereteket, szálkásító étrendet keress, és étkezz egészségesen :)
lifetilt: köszi. hát, ennyit se tudtam eddig. a lelkesség gondolom jó, ez (is) hajtja a világot előre.
Jó a Lifetilt diáta de a mellé használt étrend-kiegek pl a pyruvat és a CLA nagyon drága. Próbáld ki a Panda Nutrition pyruvat+CLA-t. Nekem bevált.
Persze alényeg, hogy ne edd túl magad és mozogj heti legalább 4 alkalommal. Az étrend-kieg csak hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!