Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vannak úgy oda ezért a...

Miért vannak úgy oda ezért a lifetilt diétáért?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ideig az ment ezen az oldalon, hogy 1200 kcal alá semmiképpen ne menjünk, mert koplalás. Erre jön ez a csávó, és már senkit sem érdekel, hogy az a mintaétrend kb koplalás...

Az endomorf ( körte ) endomorf light ( alma ) bekezdésnél nézzétek a fogyasztó étrended. Nagyon nagy jóindulattal max 1000 kcal.

[link]

Ehhez jön még a kemény sport...

Na most akkor mi van? 1200 alá ne menjünk, de istenítsük ezt az okostojást aki amúgy reformálta a koplalást?

2011. nov. 1. 15:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Különben szerintem erről az egészről elárul mindent, hogy 2 konditeremben is kiröhögik a srácot:) (2-be járok)
2011. nov. 1. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

ha olvastad volna a blogot, akkor tudnád, hogy többször is kihangsúlyozza, hogy az étrendeket kalóriaszámolással személyre kell szabni. A mintaétrend azért minta, hogy lásd, hogy a kalóriaszámolás nem azt jelenti, hogy csipsz 500 kcal, csoki 500kcal, kóla 500 kcal, akkor megvan a napi adagom. Aki olyan hülye, hogy utánaszámolás nélkül elkezdi enni, az magára vessen.

Miért vannak úgy oda érte? Mondj egyetlen blogot, ahol ennyi fényképpel alá van támasztva a dolog eredményessége. És a fényképek nem kamuk, mert én is kinn vagyok, a fotókat én lőttem és változatlanul kerültek fel a blogra. 10 hét alatt 9 kiló, kb. 10 centivel keskenyebb testrész mindenütt, a sziget körbefutásának idejét a felére redukáltam a kezdetihez képest, a testzsírom 12%-ot csökkent. És igen, én nem voltam lusta és személyre szabtam, napi 1800 kalóriára.

Képek, tudom bodybuilder.hu, de azért tegyük hozzá, hogy ott fitness bajnokokat mutogatnak, míg az átlag nő egy vékony, finom izomzatú formás testre vágyik. Ráadásul a srác közérthetően ír, nem dobálózik mindenféle idegen szavakkal vagy bonyolult biokémiai mechanizmussal, hogy menőzzön.

egy szó, amiért népszerű: mert MŰKÖDIK. ha nem szarsz bele, ha nem bűnözöl, ha nem sumákolsz. nem ő találta fel a spanyol viaszt, de neki köszönhető, hogy sok ember a 100. sikertelen 90 naposa után végre lefogyott. és szerintem ez kicsit többet ér, mint amennyit levesz az az érdeméből, hogy pár alak körberöhögi.

2011. nov. 1. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:
55%

Igen, tényleg személyre kell szabni. A mintaétrend csak egy támpont, hogy kb. mit kéne enni.

Amúgy a srác nem talált fel semmi újat, eddig is lehetett tudni, hogy a fogyás titka a kevés chidrát, napi 5szöri étkezés, semmi cukor, fehér liszt, sok zöldség. Ezért nem is mondanám, hogy ez az ő módszere vagy az ő diétája. Annyiból viszont jó az oldal, hogy részletesen leírja mire kell figyelni, egy helyre összegyűjtött minden információt, ami a fogyáshoz, életmódváltáshoz szükséges.

A bodybuilder-el szemben itt nagy előny a személyes tapasztalat, talán emiatt is közelebbinek érzik magukhoz az emberek.

2011. nov. 1. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

Én meg azt unom, hogy mostanában páran ezzel töltitek a szabadidőtöket, hogy a lifetiltet és íróját szidjátok.

Nem kötelező megfogadni a tanácsait, sem olvasni a blogot.

Vagy erre még nem jöttetek rá?

2011. nov. 1. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Off...én most kezdtem olvasgatni az oldalt, de hol ott a lényeg? jó, az alapokat elolvastam, megnéztem Petrát meg Laurát, de a sok rizsátó (hogy milyen hül-.yék a nők) nem látom a lényeget, mitől fogytak le..

Szóval más képek/beszámolók is vannak az oldalon? De hol???

2011. nov. 2. 12:22
 6/6 anonim ***** válasza:
64%

Itt a táblázat alatt elkezdi írni, mik közül lehet választani reggelire, tízóraira, ebédre stb.

[link]

Itt testalkat diéták vannak:

[link]

Itt is ír étrendet, arra az esetre ha edzel, illetve, ha nem mozogsz diéta mellett:

[link]

2011. nov. 2. 14:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!