Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ami előtt...

Miért van az, hogy ami előtt eszek teljesen, szép lapos a hasam és ha eszek (nem óriási adagot) nagy lesz tőle a hasam?

Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 16:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nyomorékocskám nekem igenis van hasizmom! :) Hetente 5x edzek rá 30-40 percet :) És már nem 2 hete,február óta.
2011. okt. 31. 22:31
 12/18 anonim ***** válasza:
A kérdésedre már válaszoltak előttem.
2011. nov. 1. 00:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

akkor gyengén edzel, továbbra is a hasizom tartja formában a hasat, ha nincs fölötte zsír.

esetleg az antagonista izmokat is edzeni kéne.

2011. nov. 1. 08:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ!
2011. nov. 1. 13:15
 15/18 A kérdező kommentje:
Esetleg abban tudnál segíteni,hogy az antagonista izmok erősítésére milyen gyakorlatok vannak?
2011. nov. 1. 13:16
 16/18 anonim válasza:

Ezen a problémán nem fog segíteni az antagonista, vagyis ez esetben a hátizmok edzése. Amúgy az antagonista izmokkal kapcsolatban itt olvashatsz válaszokat: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..

Egyébént nekem is ugyanez a problémám, reggel elég meginnom egy pohár vizet és brutálisan megnő a hasam. Hiába sportolok, ha befeszítem, látszik, hogy izmos, kemény, de a gyomrom akkor is megnő ha bármi folyékony vagy szilárd táplálékot beviszek. Irígylem azokat a csajokat (vagyis a többséget) akik zabálás után is ugyanolyan méretekkel rendelkeznek mint előtte. Szerintem ez alkati kérdés, ismerek olyan lányokat akik semmit nem sportolnak, mégsincs nagy hasuk, max. narancsbőrös a combjuk. Szerintem még mindig esztétikusabb mint az én izmos lábaim, lapos fenekem és a pók hasam...

2011. nov. 1. 16:43
 17/18 anonim ***** válasza:

szerintem meg nem.

egy részt, hasnak is kemény edzés kell, normális táplálkozással, hogy méretre is fejlődjön. antagonista izmok edzéséről gondolom a linkelt oldalon sok mindent találsz, hát edzés lényegében. azért, ha még van időd akkor alakíts a has edzéseden, mert ha bármi segíthet akkor nyilván ez!

kezdetnek leírhatod milyen gyakorlatokat végzel.

2011. nov. 1. 16:48
 18/18 anonim válasza:
Lehet hogy kivételesen lenyelted az ételt
2012. júl. 11. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!