Miért van az, hogy ami előtt eszek teljesen, szép lapos a hasam és ha eszek (nem óriási adagot) nagy lesz tőle a hasam?
akkor gyengén edzel, továbbra is a hasizom tartja formában a hasat, ha nincs fölötte zsír.
esetleg az antagonista izmokat is edzeni kéne.
Ezen a problémán nem fog segíteni az antagonista, vagyis ez esetben a hátizmok edzése. Amúgy az antagonista izmokkal kapcsolatban itt olvashatsz válaszokat: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Egyébént nekem is ugyanez a problémám, reggel elég meginnom egy pohár vizet és brutálisan megnő a hasam. Hiába sportolok, ha befeszítem, látszik, hogy izmos, kemény, de a gyomrom akkor is megnő ha bármi folyékony vagy szilárd táplálékot beviszek. Irígylem azokat a csajokat (vagyis a többséget) akik zabálás után is ugyanolyan méretekkel rendelkeznek mint előtte. Szerintem ez alkati kérdés, ismerek olyan lányokat akik semmit nem sportolnak, mégsincs nagy hasuk, max. narancsbőrös a combjuk. Szerintem még mindig esztétikusabb mint az én izmos lábaim, lapos fenekem és a pók hasam...
szerintem meg nem.
egy részt, hasnak is kemény edzés kell, normális táplálkozással, hogy méretre is fejlődjön. antagonista izmok edzéséről gondolom a linkelt oldalon sok mindent találsz, hát edzés lényegében. azért, ha még van időd akkor alakíts a has edzéseden, mert ha bármi segíthet akkor nyilván ez!
kezdetnek leírhatod milyen gyakorlatokat végzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!