Mit tehetnék? Észrevettem hogy kezd megereszkedni a bőröm a fogyás végett.
Figyelt kérdés
Diétázom.Már 10 kg lement. Hónapok alatt, nem röpke 30 nap alatt!Mostanában vettem észre, h kezd megereszkedni a bőröm; a karomon, a combomon sőt, a lábszáramon a kézfejemen /+ujjakon/ is. Nem mondom h jajj, de nagyon, de elkezdődött ez a folyamat.Amúgy pont e miatt tornázok, sok (2-3 liter) vizet iszok, és egy hete elkezdtem a hideg-meleg váltózuhanyt is.Elég ez? Mit tehetnék még h "jól viselje" a fogyásomat a bőröm? Mert még 5kg-t le szeretnék adni.2009. máj. 5. 17:12
2/4 anonim válasza:
majd követ a bőröd is nem kell megilyedni. Csak azoknál kell műteni ahol 30 kilót adnak le 1 hónap alatt meg ilyenek.
De mondjuk multivitamin tutira nem ártana, és nem ilyen centrum vagy ilyenmi hanem valami tényleg normális dózisú. Én pl a multi-x et ajánlom.
3/4 A kérdező kommentje:
1.válaszoló: a szauna az nem kivitelezhető nekem
2. válaszoló: a multiplex nélkül is követi a bőr majd a jelenleg is formálódó alakom?
ill. mennyibe kerül és miben segithet amit emlitettél?
2009. máj. 5. 20:09
4/4 anonim válasza:
multiplex? Olvasás, általános 2. osztály :) Multi-X. És google is your friend!
Egyébként a kérdésedre a válasz az, hogy lehet, hogy anélkül is követi, de nyilván a nagy dózisu vitaminnak semmiylen hátránya nincs, ellentétben azzal ha nem eszel vitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!