Mit csinálok rosszul?
Már több mint két hónapja életmódot váltottam. Sok fehérjét eszem,kevés szénhidrátot,stb. Ezen kívül figyelek a kalóriadeficitre. Nem eszem édességeket, nem eszem cukrot(bár ezt már évek óta),nem nassolok napközben semmit.Cukros üdítőket sem iszom már évek óta,max nagyon ritkán)
Hetente legalább 4-5x futok alkalmanként 1-1,5 órát, a többi napon vagy kerékpározok,vagy otthon tornázok.
Mindezek mellett nem fogyok. Nem értem,miért. Mit tehetnék még a fogyásért? Konditerembe nem tudok és nem is akarok járni.
És mielőtt esetleg azt mondanátok,biztos nincs miből fogynom,sajnos van 172/69, bőven van rajtam háj. Ráadásul hiába mozgok nem látom,hogy legalább feszesednék.
Menyi az a sok fehérje? És milyen fehérje? Mennyi az a kevés CH? és milyen CH?
A mozgás során, mennyire fáradsz el? Alvással hogyan állsz?
A heti egy pihenőnap (mozgásban) jó tanács érdemes megfogadni.
Illetve próbálkozhatsz más mozgásformával. Bármivel, csak ne futás és bicaj legyen állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!