Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csinálok rosszul?

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Már több mint két hónapja életmódot váltottam. Sok fehérjét eszem,kevés szénhidrátot,stb. Ezen kívül figyelek a kalóriadeficitre. Nem eszem édességeket, nem eszem cukrot(bár ezt már évek óta),nem nassolok napközben semmit.Cukros üdítőket sem iszom már évek óta,max nagyon ritkán)

Hetente legalább 4-5x futok alkalmanként 1-1,5 órát, a többi napon vagy kerékpározok,vagy otthon tornázok.

Mindezek mellett nem fogyok. Nem értem,miért. Mit tehetnék még a fogyásért? Konditerembe nem tudok és nem is akarok járni.

És mielőtt esetleg azt mondanátok,biztos nincs miből fogynom,sajnos van 172/69, bőven van rajtam háj. Ráadásul hiába mozgok nem látom,hogy legalább feszesednék.

2011. okt. 29. 10:04
1 2
 11/11 anonim válasza:

Menyi az a sok fehérje? És milyen fehérje? Mennyi az a kevés CH? és milyen CH?

A mozgás során, mennyire fáradsz el? Alvással hogyan állsz?

A heti egy pihenőnap (mozgásban) jó tanács érdemes megfogadni.

Illetve próbálkozhatsz más mozgásformával. Bármivel, csak ne futás és bicaj legyen állandóan.

2011. nov. 3. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!