Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan csökkenthető a hatalmas...

Hogyan csökkenthető a hatalmas étvágy?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy étvágyam van, bármikor bármit szívesen megeszem :( Van olyan módszer, vagy szer, amivel csökkenthető?Előre is köszönöm a segítségeteket!
2009. máj. 4. 17:23
 1/5 anonim válasza:
34%
Inkább egyél. Az jó.
2009. máj. 4. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
nekem ugyanez a gondom. viszont ha tudod, mit lehet enni, akkor nincs baj. sokan csodálkoznak, h mennyit eszem, mégis vékony vagyok. és nem az anyagcserém, mert előtte volt súlyfeleslegem. ne egyél szénhidrátot, helyette zöldséget és savanyúságot.
2009. máj. 4. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a megfelelő ételeket választod és mozogsz (persze nem mindegy hogyan ) , akkor akár egész nap ehetsz :)
2009. máj. 4. 20:12
 4/5 anonim válasza:

figyelj...

(sportolok mar néhany éve.. futó sport..., megismertem már néhány erőnléti edzéssel kapcsolatos tapasztalot ezdőimtől)

leegyszerűsítve következőröl van szó:

a legtöbb ember 25 éves kora körul (vagy késobb) nagyon elkezd hízni, de ugyanannyit eszik mit fiatalabb korában és csodálkozik...fiatalabb korban a testünkbe több az izom és több "anyagra" van neki szüksége...ezéert nem látszik meg rajtunk...szal tehát a mozgasszegény életmód az oka annak hogy ugyanannyit eszel de hízol...ergo nem az étvágyad a túl nagy hanem a mozgás "szegény életmodtol" az izmad "elsorvadtak"...

SZAL ehetsz amennyit akarsz csak MOZOGJ..!!!

hogy mit mozogj? az se mind...

ha van időd fuss..ezt bárhol lehet..ha több időd van keress egy sportpályát és fuss füvön (egészségesebb)..

de akárhol futsz is a futás ne legyen tul hosszu távu, inkább rövidebb erőteljesebb szakaszokat fussál..magyarul ha lehet akkor inkabb sprintellj...!!

ez nagyon fontos, a hosszu tavu futások nem szálkásítanak annyira mint a rövid erős, nagy sebbeségű távok..

ugyanis a lényeg a váltakozó intenzításu edzés...

160 -as pulzus számra előbb utobb beáll a szervezeted (megszokja, ezért nem olyan hatásos a hosszutávu futas..)

a közepes megterhelésű aerobik mondhatni losz.rt se ért..hosszu távon legalábbis biztos...

ha csinalsz vmit erős megterhelésű legyen és ne tul hosszú ideig tartson..(sulyzozás etc..)de a lightos aerobik tornakat felejtsd el, mert azok csak rövid távon hatásosak, de miután a szervezet alkalmazkodik ugyanugy előfognak jönni ezek a problémák..tehát hizni fogsz...

amiket mondtam szerintem jo dolgok..de te döntesz...

minden jót..

2009. máj. 5. 12:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2009. máj. 7. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!