Hogyan fogyhatok 15 kg-t és viszonylag gyorsan?
No ha bírod a koplalást és szeretnél visszahízni akkor a következő:D(én módszerem,nekem 18kg ment le 3 és fél hónap alatt)
Napi 3x étkeztem,5 után már semmit.
Reggeli: 1 műzliszelet, 2 nagy sárgarépa, alma, eper, vagy vmilyen gyümölcs, vagy gabona szelet, puffasztott rizs halpástétommal, kefír, natúrjoghurt, gabonagolyó (persze nem egyszerre,külön és kis mennyiségben)
Ebéd: vagy üres leves, üres paradicsom,vagy borsóleves, zöldéségleves, olyan amiben nincs sem liszt sem tejszín, sem só.Húsból: teflonosban olaj nélkül(vagy olivaolajjal de egy teákanállal csak), csirkemell, vagy hal simán só nélkül kevés mennyiségben magában. Saláták natúr joghurt öntettel,sok zöldséggel,vagy zöldség magában, töltött padlizsán ilyenek(van fogyókúrások könyve alacsonyklóriás ételekkel),jah igen,tengeri gyümik is lehetnek.Volt,hogy csak gyüminapom volt,akkor egy 1/4 dinnye volt az ebédA lényeg,hogy tészták, liszt, kenyér, tojás, só ,étolaj kizárva,jah és persze éesség cukor stb is...
Vacsi: gyümölcs,valami könnyű mégis...
Minden étkezés előtt,2dl vízben oldott 2evkanál almaecetet ittam,sőt még az uzsi és tízórai helyett is.Estére még ittam egy 1dl citromlevet 1dl vízzel,valamint fogyókúrás aloe vera ital(ez nekem csak ösztönzésre kellett).
Nos ennyi a titok,plusz,feszítő krémmel kentem magam minden reggel és este,hideg meleg váltózuhany,plusz fellépcsőztem legalább egyszer minden nap a 6.ra.Sportolnom nem lehetett mert terhelésre fulladó asztmás vagyok:D
"Adipex retard.Keress rá a net"
Persze ajánljunk pult alatt árult gyógyszereket egyből!
És ha vélelten velehal vállalod a felelősséget?
Sztem nem...
Sport, diéta. Egészségesebb és jobb nincsen.
Pedig igaza van. A gyógyszerre mindenki másképp reagál lehet, hogy amit te meg sem érzel abba más belehal.
Ezek a szerek meg különben ha jól tudom az idegrendszerre hatnak, amivel nem játszanék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!