Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Két naptól lehet hizni?

Két naptól lehet hizni?

Figyelt kérdés
szóval ez a hétvégém nem valami diétás...nagyon elrontottam mindent? :/ :( 15/L
2011. okt. 23. 11:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
te tudod hogy mennyit ehettél kb. 7000kcal körül van 1 kg zsír.. de feltehetőleg te nem híztál
2011. okt. 23. 11:49
 2/20 anonim ***** válasza:

"Egy tesztet fogok elvégezni épp az olyanoknak mint te nov 19én. Amit itt közölni fogok mindenkivel,akit érdekel az majd olvassa. A lényeg hogy szó szerint telezabálom magam közben pedig mérem a súlyomat folyamatosan. És a végére majd meglátjátok hogy egy napi temérdek mennyiségű kajától NEM LEHET hízni!

Már annyira kiborítanak az olyan kérdések hogy jaj megettem egy kocka csokit,vagy egy kis rántotthúst -.-

És utánna lehet majd viszonyítani.

"

2011. okt. 23. 11:52
 3/20 anonim ***** válasza:
utolsó: ez attól függ hogy előtte mennyit fogsz enni..most nyilván ha nézegeted a kérdéseket láthatod hogy sok mindenki koplal és túl sovány, ebben az esetben ha rájön egy falás többet fog hízni mint aki előtte normálisan evett. szerinte
2011. okt. 23. 12:03
 4/20 anonim ***** válasza:

utolsó előtti vagyok,

Én is nemrég vagyok túl egy 30kilós fogyáson.

Amennyit akkor én fogok "zabálni" azt össze sem lehet hasonlítani azokkal a kérdésekkel amiket itt tesznek fel. Paráznak pár darab palacsintán,egy szelet csokin,vagy egy normális ebéden és kétségbe vannak esve hogy összedől a világ hogy hűű mennyit ettek.

Majd összehasonlítják az én egy napi zabaétrendem meg az övékét és talán elgondolkoznak egy kicsit hogy nincs gáz.

2011. okt. 23. 12:06
 5/20 anonim ***** válasza:
ez szerintem is jó ötlet. miket eszel most, és miket akarsz majd?
2011. okt. 23. 12:09
 6/20 anonim ***** válasza:

Mivel már nem diétázok: reggel zsömi csirkemellel,egy rudi,zöldségek. Ebéd: csirkemell sok sok párolt zöldséggel. Vacsi szintén mint az ebéd. De van mikor túró,zabkása aszalt gyümikkel,banánnal. Van mikor anyám főztjét mikor nincs kedvem sütögetni..stb stb.

A zabanapon meg hát mindent amit megkívánok korlátlanul. Reggelre jópár péksütemény(kakóscsika,kókszoscsiga,lekvárosbukta stb stb) Mellé a cukrászdából vagy 6-7darab süti. Emellé veszek pár szelet,tábla csokit amit napközbe majszolgatok. Ebédre rántotthúst terveztem tartármártásos krumplival. Plusz egy jópár csokiöntetes gundel palacsinta. Atán megint sütik,vagy bármi amit kívánok. Közben meg vásárolgaltok majd mert nem itthon leszek. Kb ennyi.

Volt már ilyen napom ráadásul a fogyim idején és tudom hogy nem hízok tőle,sőt ezután adtam le még 5kg-t.

2011. okt. 23. 12:16
 7/20 anonim ***** válasza:

miket ettél és mennyit?

amúgy nem fogsz hízni csak azért kérdezem hogy miket ettél mert van akinek már az zabanap ha 3 helyett 4 répát eszik

2011. okt. 23. 12:26
 8/20 anonim ***** válasza:

12.16, te nagyon nagy forma vagy :D te voltál, aki megírta az egyik kérdésben a zabanapját, nem? :) már akkor is nézegettem és ötletet gyűjtöttem, mert nekem pénteken ér véget a 10 hétre eltervezett diétás ciklusom, utána jön a súlytartó. 10 hét alatt 8 kg fogyás, még hátra van 5, de azt csak kis pihi után, súlytartás után folytatom.

És ami a legjobb az egészben, hogy szombat-vasárnap csabai kolbászfesztivál, ami azt jelenti, hogy:

- tömérdek sok sült kolbász ropogós FEHÉR kenyérrel

- vattacukor

- gumicukor

- kürtős kalács

- pálinka

- bor

- igen, PALACSINTA és nem 2 db :P

- csipsz

- stb...

óó te jó ég hogy várom, 10 hete nem ettem semmi ilyet :D ha gondolod én is lemérem magam, és jegyzem a tömegem a köv. egy 7-ben, és elküldöm priviben :P akkor már két kísérleti eredményt is össze tudsz hasonlítani : na?

2011. okt. 23. 12:46
 9/20 anonim ***** válasza:

12.16 egy laza 4-5000 kalóriát betermelhettél aznap! :)

Utolsó te lehet erre is rá fogsz verni a kolbászfesztiválon :D

Én nem vagyok egy édesszájú ember, jól megvagyok nélküle nálam a bűnözés avagy a kalóriák napja egy nagy piálásban merül ki a haverokkal! Az is kell néha

2011. okt. 23. 12:59
 10/20 A kérdező kommentje:
okéééé. :D értem, amúgy majd irhattok. :DD várom. :P csak ilyenkor olyan lelkiismeret furdalásom van hogy jaj mennyit ettem, amugy nektek mennyi a hétköznapi kcal beviteletek? azaz hétköznap mennyit esztek? (kcalba irjátok)
2011. okt. 23. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!