Akkor most ettől a naptól hízni fogok, vagy súlyt tartani? (az elkövetkezendő mozgással együtt, amit biztos, hogy végigcsinálok)
Ma rengeteget ettem.Úgy kezdődött, hogy leesett a vércukrom, és muszáj volt enni, amit túlzásba is vittem.Eléggé bűntudatom is van.:(
Reggelire ettem 10 dkg teljes kiőrlésű kenyeret és 10 dkg zsírszegény túrót.Tízóraira ettem 1 almát.Ebédre ettem 10 dkg csirkemellet egy adag párolt zöldséggel, 1 almát, 10 dkg teljes kiőrlésű kenyeret és 50g magvas zsemlét.Tízóraira ettem egy vaníliás-csokis fagyit.Vacsorára pedig ettem egy almát.Tudom, rengeteget ettem+még ittam egy pohár tejet is.Viszont nemrég tornáztam egy órát.Még fogok kardiózni egy órát, amivel 600 kcalt lehet elégetni+még, ha van energiám, ami nem biztos, hogy lesz, mert már most is elfáradtam, csinálok hasizomerősítő gyakorlatokat és gyakorlatok combra+fenékre.(nem kalóriaégetésképpen, csak úgy, szeretek tornázni, heti 7 órát vagyok konditeremben)Ja és elfelejtettem:158cm/46 kg vagyok.Meg még annyit kérdeznék, hogy meghaladtam a 2000 kcalt?
1. Rohadtul nem ettél sokat, sőt. Ha neked ez a mai napi menü volt a rengeteg kategória, bele sem merek gondolni, amúgy hogyan étkezel... 2000 kalória? Szerintem ez 1200 is alig volt...
2. Jóhogy nincs energiád, ha alig eszel. Majd szédülsz is, állandó rossz kedved lesz, hullik a hajad stb.
3. Egy napnyi étkezéstől se fogyni, se hízni nem lehet. Ez nem így működik.
Megettél 1200 kcalt, lemozogsz belőle 600-t, marad 600. A napi szükséglet 1500 körül mozog. Tehát 40%-át etted (így "zabálva") ma az egészséges mennyiségnek.
Hasonló zabálással és mozgással egyetlen hét alatt 4 napnyi energiamennyiséggel kevesebbet vinnél be a szervezetedbe, mint az egészséges. Mintha 7 napból csak 3 napon ennél. Nyugodtan kiszámolhatod, mennyi ideig lehet így életben maradni egyáltalán.
Ez nem fogyókúra, hanem éhezés.
Buta liba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!