Mennyire nagy a gáz/ mennyit kéne fogynom?
14 éves vagyok, és nem tetszik nekem ez a kép magamról, úgy vélem, jogosan. Mennyire nagy a gáz? elkezdtem 1 hónapja sok zölsdéget, gyümölcsöt enni, nem nassolni, heti 3x 40prec tesióra és heti 3x 1 óra röplabda. Ilyen napokkal sikerült leadnom 2 kg-ot, de m ostanság leállt a súlycsökkenés.
Tanácsok vagy fogyáshoz, vagy öltözéshez(a hasamat minden nap behúzom)?
És hány kg-nak tippeltek, ha 150cm vagyok?
Fú én drukkolok neked!
Vezess blogot, ott lesz szurkolótáborod is, 2 hetente fényképezed magad meg centiket mérsz. Én így csinálom és sokkal nagyobb az akaraterőm, látom, hogy fejlődök!
Gáznak nekem nem gáz,de egyértelműen egészségtelen egy ekkora túlsúly ilyen fiatalon.
A bőrödet is megviselheti rendesen.
De szerintem ez nem a te hibád elsősorban.
A testzsír mérésnek nézz utána,méresd meg,hogy mennyi és akkor könnyebben tudsz majd viszonyítani az egészséges szinthez.
14 évesen 16-20% között kellene lenned,
Neked a képen legalább 40-45%.
Egyébként ha a szüleidnek ez eddig nem tűnt fel,akkor nem sok mindent tehetsz,csak ha elkezdesz magadra sütni-főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!