Egy ismerősöm fogyókúrás módszere:valahol azt hallotta, a gyomor kiürüléséhez 12 óra szükséges, ezért ő 12 óránként eszik BÁRMIT, amit megkíván. A véleményetek érdekelne. Szerintetek ez egészséges, és tartós?
Köszönöm a válaszokat. Képet küldeni nem tudok, nem vagyunk olyan kapcsolatban, de a csinosságot az előző 'állapotához" mértem, nem férfi szemmel...közel 100
kilóról biztosan több, mint 20at adott le, és nem sportol.....némi mozgás volt, mert volt, aki látta sétálni (ha ez számít). Engem a módszerről mondott véleményetek érdekelt egészségi szempontból. Azt hittem, ez is valami új őrület, de semmit nem találtam róla. Egyetértünk, köszönöm.
"volt aki látta sétálni"
vááááááááááá sírok:D:D
írod, hogy csinos majd az t is írod, hogy 100-ról ment le 80-ra. Mivel ilyet, hogy csinos, nem mondunk férfira, gondolom nőről van szó, ebben az esetben viszont... WTF, hogy a p.icsába lehet csinos egy 80 kilós nő???
ezen a fórumon már lassan nem lehet mást csinálni mint sírni, kész. a mindennapjain úgy sem nagyon sír az ember, már-már beszáradnának a könnycsatornák. :D
ezzel nem Kérdező írását akartam kritizálni, ezt csak az utolsó kommentre írtam.
Köszi, Aczél......
Előzőnek üzenem: igen, nőről van szó, és ha láttad volna KÖZEL 100 kilósnak, akkor ez nem lenne kérdés számodra sem....amúgy csak a 40 kilós nők csinosak???? Én meg ettől sírhatnék, ha Aczél nem az előbb javasolta volna a "beszárítást"......:D Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!