Szoptatás mellett, hogyan tudnék fogyni?
Kb.10kg-ot kellene fogynom,de nem diétával,mert azt most nem lehet,hanem testedzéssel.Nem igazán tudom,hogy hogyan tudnék megszabadulni ettől a súlyfeleslegtől.És mivel a melleim sem a régiek,azt egy kicsit feszesíteni kellene.A testépítős linkelgetős srác,ha tudna válaszolni nekem,annak nagyon örülnék!!!!!!!!!!!!
Köszi
Szia!!! Én volnék az!!
Nos a szoptatás az elég kényes dolog, szerencsére nem tart sokáig annyira, hogy drasztikusan elhízz.
Diétázni semmiképp sem javasolt.
Én az alábbiakat tenném a helyedben. Mivel azt írtad, hogy testedzéssel ez önnmagában nem rossz dolog, de érdemben nem fog olyan eredményt hozni amit szeretnél. Én az alábbiakat tenném. Persze én sose leszek terhes.
Megnövelt vitamin bevitel, + kalcuium mg tabletta szedése,
Ami még fontos lenne, hogy este az utolsó étkezésnek ne fogyassz szénhidrátot, nap közben persze igen, kell az energia, pláne egy kismamának!!! Az esti kajád, főként sült hús /csirke pulykamell, hal, vagy zsírmentes túró -amelyiket bírod, és rengeteg zöldség mellé!!!!/ közvetlen lefekvés előtt edd ezt meg. MEllette a testmozgás mehet. EZ nem diéta, hisz napközben eszel szénhidrátot is!!!
Testedzésnek én az aerob edzés értem. AZ zsírégetés szempontjából sokkal jobb mint a kardió. A nap folyamán ha van szabad 1 órád a baba mellett, akkor éhgyomorra, közvetlen a kaja előtt 1 órával menj el egy órát sétálni egyenletes tempóban egyedül, és aztán jöhet a kaja. Tartalmazzon szénhidrátot is/rizs, krumpli, bab, vagy lencse/ Én úgy szoktam hogy egy elvegővétel /be+ki/ alatt 3 lépést teszek. Kb ilyen tempbóan. Akkor vagy zsírégető fázisban, ha a pulzusod 100-120 között van, de onnét tudod felismerni mérő nélkül hogy kb a felénél elkezdesz ásítani elég erősen, na akkor csinálod jól !!! Én általában 20-30 perc után szoktam elkezdeni ásítani, és végig is ásítozom az egészet.
Remélem sikerült segítenem, ha majd túlleszel a szoptatáson akkor írj, segítek akkor is ha kell!!
A gyaloglás /aerob edzés/ előtt fehérjét ehetsz, sőt szinte kötelező /zsírszegény túró, csirke pulykamell, stb jó erre. A táplálékkiegszéítő is, de gondolom azt nem akarsz.
MAJd ráérsz azzal!!!
Sok sikert!!!
UI: ha drasztikusan fogyni nem is fogsz ettől, a testsúlyodat kordában tudod tartani addig amíg el nem kezdhetsz normálisan diétázni, hisz nem mindegy hogy 15 kg súlyfeleslegtől kell megszabadulnod, avagy csak 8 tól.
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!