De mennyi az a kis adag?
Azt javasoljátok mindig hogy napi 5 x kis adagokat kell fogyasztani . Szóval nálatok mennyi az a kis adag? Légyszi írjátok le nekem.
Pl: reggelire virsli , tej, teljes k.kenyér.
Ebből nektek mennyi a kis adag?
Kösz első!
Kb én is így gondoltam.
És mondjuk az ebéd? Ott mennyi?
Húsnál? Köretnél? Levesnél? Eseteleg tésztánál?
A napi alapanyagcserét felejts el, az koplalás. A heti fél kg fogyáshoz szükséges kalóriamennyiéset vedd alapul, ebben van 3 fő és 2 kisebb (gyümi, joghurt) étkezés. Be kell osztani.
Én 1700-at eszem, 3 fő étkezésre 500-at, a maradék 200-at gyümölcsből.
Én reggelire megeszek 2 szelet kenyeret (magos vagy rozs, és nem toast), ha nincs, akkor 1 kiflit vagy 1 zsemlét. Ha kis adagot akarnék enni, 1 szelet lenne.
Virsliből a kis adag 2. 1-nél a 3 éves unokaöcsém is többet eszik. Tejből 2 dl.
De nagyon függ attól, hogy eddig mennyit ettél, mert ha 6 virslit 4 szelet kenyérrel, akkor nem lehet 2 virslit enni 1 szelettel azonnal, mert éhen halsz vagy 2 nap múlva kizabálod a hűtőt. Ha eddig 2 virslit ettél, akkor a kis adag tényleg 1, de megfontolnám, mert nem a 2 virslivel van a baj.
Kérdező, én is válaszoltam, de csak az elsőnek köszönöd meg! Én is tudnék ilyen hasraütésszerű válaszokat adni, hogy egyél egy virslit, meg igyál egy pohár tejet. Ilyen válasszal szeretnél boldog lenni? Tényleg azt hiszed, ilyen egyszerű? Semmit nem írtál arról, hány kiló vagy? Azt sem tudjuk, férfi vagy nő vagy? Hogy 14 vagy 64 éves vagy? Semmit nem írtál arról, mennyit mozogsz egy nap.
De tudod mit? Egyél naponta öt virslit, meg öt pohár tejet...
Utolsó! Az alapanyagcserének megfelelő fogyasztás nem koplalás. Esetleg akkor, ha valaki fizikailag igen aktív.
Kedves Kolompár!
Engem konkrétan az érdekelt hogy másnál mennyi számít kis adagnak.És konkrét példán keresztül.Szóval azt írd le hogy nálad mennyi az a kis adag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!