/Anita_'94/ kérdése:
Most tényleg sovány lennék?
Figyelt kérdés
17 évesen 167 cm és 48 kg vagyok. Anyám szerint jól nézek ki, apám szerint sovány vagyok. Melyiküknek lehet igaza? Én meg pont jól érzem magam így...2011. okt. 17. 08:36
11/16 anonim válasza:
Igen, mert emészthetetlen szarral tömitek magatokat teljesen rendszertelenül.
12/16 anonim válasza:
a volt osztálytársam ugyanezekkel az adatokkal rendelkezett és nagyon sokan irigyelték az alakja miatt. Én nem mondanám azt, hogy kórosan sovány vagy így, hogy csak a kgt mondod meg.Én inkább a centikben nézem, hogy ki sovány ki nem. Vannak olyanok akik 47 kgsak és ki nem néznéd belőle, hogy olyan könnyű, de van olyan aki 60 kg és olyan hihetetlen vékony. Függ ez a csontozattól, a zsírtól. Ezt így neten nem lehet pontosan kikalkulálni, mert azt nem látja a bmi kalkulátor, hogy te mennyi zsírral, mennyi izommal rendelkezel. A csípő-derék-mellbőséged mennyi?
13/16 anonim válasza:
Én alacsonyabb vagyok ugyanennyi kilóhoz, és mégis nagyon sovány vagyok. Nálam ez genetika. Viszont attól is függ, hogy milyen soványnak nézel ki, hogy milyen a csontozatod. Én úgymond "csontos alkat" vagyok, ezért soványnak tűnök. Van egy barátnőm aki kb egy kg-vel több mint én, ő viszont jól néz ki.
Megjegyzés: 17 évesen nyugodtan főzhetsz magadra, nem kell anyát és a lusta apát hibáztatni. Mert ha burgerre telik, akkor valószínűleg étel-hozzávalókra is.
14/16 anonim válasza:
utolsó : az izomzattól függ + aki normálisan sportol fiatalon, annak a csontsűrűsége is jobb...én 57-58 kg-osan 34-es rucikat hordtam, a medencecsontom kiállt, a bordáim szintén - nem éreztem jól magam, mert gebének néztem ki, pedig csak 159 cm vagyok ;)...mindenki 45 kg-osnak nézett
15/16 LadyLee válasza:
Ha tényleg rendesen eszel, és mégis ennyi kiló vagy, akkor ne aggódj - van, aki genetikailag ilyen. Igyekezz odafigyelni arra, hogy egészségesen és bőségesen étkezz (ne csak a mennyiségre, hanem a minőségre is figyelj). Nyugodtan egyél zsírosabb sajtokat, felvágottakat, illetve amitől néhány kilót egészségesen fel lehet szedni: rendes fölözetlen tehéntej (általában piacokon, vásárcsarnokokban lehet kapni) - napi 2-3 pohárral ajánlatos lenne meginnod.
16/16 A kérdező kommentje:
Majd otthon megmérem, most nincs mivel.
Közben lecsekkoltam az öregeket is. Apunak tudom majd szívni a vérét, hogy levágjuk karácsonyra :D (194/125)
Anyám, persze ebben is tökéletes...
2011. okt. 17. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!