Pedig nagyon sovány vagy,hidd el.Egyél rendesen,naponta többször,mert ez gáz.
2011. febr. 7. 14:25
2/18 anonim válasza:
Tényleg elég sovány vagy. Hány éves vagy?
2011. febr. 7. 14:28
3/18 anonim válasza:
Szerintem is rád férne pár kiló, de ezt sporttal, konditermes edzéssel és ehhez kapcsolódó étrenddel lenne jó felszedni, hogy ez inkább izomban, mint zsírban rakódjon rád. Persze nem írtad, hány éves vagy.
2011. febr. 7. 14:29
4/18 anonim válasza:
igen túl sovány vagy. semmi alakod semmi melled, ha nem rózsaszínben lennél akár egy fiú is lehetne a képen.
szedj fel pár kilót és sportolj, akkor szép szálkás leszel.
5/18 Lézer Anton válasza:
Gáznak nem mondanám, de nem egészséges.
Mivel ruhán nem látunk át, nem hiszem, hogy sokat mondhatunk, de az valamennyire látszik, hogy ezek is "lógnak" rajtad, valószínűleg tényleg nagyon sovány vagy.
Ha az eredmény kedvezőtlen, felkerehetsz orvost a problémával, vagy személyi edzőt, stb. Nem biztos, ogy a több táplálék bevitele egyszerű megoldást jelent.
6/18 A kérdező kommentje:
Éppen ez az! Valamiért olyan fajta vagyok, hogy bármit eszek, és bármennyit, sehova sem hízok. Pedig én aztán evésben nem ismerek határt ;) A sportolásról annyit, hogy 6 évig Ritmikus Gimnasztikáztam (már abbahagytam), most focizok, kosarazok, röplabdázok, aerobic-ozok és modern táncolok. De semmi. Pedig nem is rendszertelenül étkezek.
2011. febr. 7. 14:34
7/18 A kérdező kommentje:
Egyébként mellem még azért nincs (nana, azért egy kicsi :D ) mert későn érő típus vagyok :D. Alakom az van asszem az aerobic-től, moderntánctól és RG-től, csak ebben a pólóban nem látszik :)
2011. febr. 7. 14:37
8/18 anonim válasza:
Szerencsés alkat vagy, én akkor voltam ilyen súlyban mint te most amikor megszülettem:) engem még a víz is hizlal. Amíg jól érzed a bőrödben magad addig ne törődj azzal ki mit mond.
2011. febr. 7. 14:38
9/18 anonim válasza:
Ruhában nem látszol kórosan soványnak.
Nagyobb mellekre viszont később se számíts, ha nem tudsz hízni.
2011. febr. 7. 14:46
10/18 anonim válasza:
Elég vékony vagy, de ez azért még nem beteges. Főleg, ha még fiatal vagy. Mozogj sokat, legyél sokat friss levegőn, egyél egészséges, tápláló kajákat és ne foglalkozz azzal, mit mondanak mások. Feltéve ha nincs semmi egészségügyi problémád. De az alakodon nem látszik, hogy lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!