Annyira sovány lennék? KÉP LENT
Figyelt kérdés
Mindenki beszól, hogy milyen sovány vagyok, és híznom kellene. Szerintetek is? Mert én nem látom magam kórosan soványnak. Kellene híznom?
2011. febr. 7. 14:20
11/18 anonim válasza:
hasonló testalkatom volt kb 20 éves koromig,azóta kicsit nagyobb a mellem,és ennyi
képtelen vagyok a hizásra,hiába mindennek,próbáltam sokmindent,többször orvosi segitséggel is,hiába
fogadd el magad igy,akinek nem tetszel,ne nézze...
12/18 anonim válasza:
vékony vagy, de jól nézel ki sztem, talán ha kicsit csinosabban öltöznél, az segítene az önbizalmadon !
13/18 anonim válasza:
magas vagy, szép? mert akkor modellkedhetsz is!
14/18 anonim válasza:
Tényleg nagyon sovány vagy. A felsőtested annyira nem gáz (karra lehetne edzeni inkább), szerintem nem feltétlenül hátrány a kis mell, de csípőre és combra hízhatnál, hogy nőies legyél!
15/18 anonim válasza:
Nem vagy vészesen sovány szerintem.
Egyébként is a 13 éves kislányok közül soknak ilyen az alakja.
Majd 16-17 évesen kerekedsz kicsit.
17/18 anonim válasza:
hát elég sovány vagy,de amint olvasom,túl sokat sportolsz.hát ezért nem hízol,mert azt a sokat amit megeszel.le is mozgod.ha visszavennél a sportból,biztos hogy híznál pár kilót.
18/18 anonim válasza:
Szerintem ez annyira nem vészes. Sok hozzád hasonló embert ismerek. Mindenki más vannak akik hízásra hajlamosak és vannak akik akármit ehetnek akkor sem híznak. Ez genetika. A sok sportnak is lehet hozzá köze, de ki hallott már olyat, hogy a napi mozgás "árthat" ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!