Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kell még fogynom? Túl sovány...

Kell még fogynom? Túl sovány lennék 70 kg-osan? (24év/188cm/83kg)

Figyelt kérdés

Egy válaszomban írtam a fogyásommal kapcsolatban és hogy tovább szeretnék fogyni 70 kg-ig. Több hozzászóló szerint nem kéne már tovább fogynom. 188 cm vagyok és mielőtt elkezdtem fogyókúrázni, 110 kg voltam. Jelenleg 83 kg vagyok, de még mindig nem vagyok elégedett magammal, mivel a hasamat még mindig hájasnak találom, bár tény, hogy sokkal esztétikusabb így is, mint korábban.

Szerintetek mit csináljak? 70 kg-mal túl sovány lennék?

24/F

2011. júl. 28. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon sovány lennél. Ne ess át anorexiába. Teljesen jó már a 83 kg, inkább kondizzál és nyomasd tovább a diétát. Vagy ha kondizol, akkor folytasd. Ha eddig kibírtad és ennyit fogytál, amihez gratulálok, akkor ezt már fél lábon is. Leesek térdre csak ne fogyjál könyörgöm! :D

Én is így voltam, h a 170 cm-hez, kitűztem 50 kg-ot és addig meg se álltam. Képzelheted, h néztem ki...

20/L

2011. júl. 28. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Innentől felejtsd el a kilókat, és a látvánnyal foglalkozz! Vagyis légy sportos! :)
2011. júl. 28. 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Fiúknál magasság-100, úgy tudom, tehát az ideális súlyod 88 kiló lenne. 70 kilósan úgy néznél ki, mint egy b-uzi emós. Azt akarod? Nem arra buknak a csajok, hanem a szép, sportos, kicsit kigyúrt, szexi felsőtestre.

Most őszintnén. Így akarsz kinézni: [link] vagy így: [link]

Szerintem nem kell mondanom, hogy egy csajnak melyik jön be jobban...

23/L

2011. júl. 29. 07:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez így pont jó :) Semmiképp ne fogyj. Csak sportolj. A párom 185cmhez, 95kg és így pont jól néz ki. Ehhez a magassághoz egy férfinál 70 kg nagyon kevés. És szerintem a legtöbb nőnek, nem a vékony pasik jönnek be. Bár magadnak kell csak megfelelned, szóval ahogy érzed, remélem azért figyelembe veszed a válaszokat is :)
2011. aug. 1. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!