Kell még fogynom? Túl sovány lennék 70 kg-osan? (24év/188cm/83kg)
Egy válaszomban írtam a fogyásommal kapcsolatban és hogy tovább szeretnék fogyni 70 kg-ig. Több hozzászóló szerint nem kéne már tovább fogynom. 188 cm vagyok és mielőtt elkezdtem fogyókúrázni, 110 kg voltam. Jelenleg 83 kg vagyok, de még mindig nem vagyok elégedett magammal, mivel a hasamat még mindig hájasnak találom, bár tény, hogy sokkal esztétikusabb így is, mint korábban.
Szerintetek mit csináljak? 70 kg-mal túl sovány lennék?
24/F
Nagyon sovány lennél. Ne ess át anorexiába. Teljesen jó már a 83 kg, inkább kondizzál és nyomasd tovább a diétát. Vagy ha kondizol, akkor folytasd. Ha eddig kibírtad és ennyit fogytál, amihez gratulálok, akkor ezt már fél lábon is. Leesek térdre csak ne fogyjál könyörgöm! :D
Én is így voltam, h a 170 cm-hez, kitűztem 50 kg-ot és addig meg se álltam. Képzelheted, h néztem ki...
20/L
Fiúknál magasság-100, úgy tudom, tehát az ideális súlyod 88 kiló lenne. 70 kilósan úgy néznél ki, mint egy b-uzi emós. Azt akarod? Nem arra buknak a csajok, hanem a szép, sportos, kicsit kigyúrt, szexi felsőtestre.
Most őszintnén. Így akarsz kinézni: [link] vagy így: [link]
Szerintem nem kell mondanom, hogy egy csajnak melyik jön be jobban...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!