Diéta alatt rakottkrumpli?
Figyelt kérdés
Anyukám épp rakottkrumplit csinál. Ehetek belőle?
165cm / 52kg vagyok ( nem vagyok kövér, de csinosodni szeretnék egyes teületeken, ezért diétázok)
2011. okt. 15. 17:57
1/5 anonim válasza:
Ehetsz.
De ne haragudj, elég rossz módszert választottál. A magasságodhoz a súlyod tökéletes. Ha csinosodni szeretnél, akkor ne fogyózz, attól ugyanis csinosabb nem leszel, csak vékonyabb, hanem tornázz, izmosíts!
2/5 A kérdező kommentje:
a hasamon és az oldalamon van 1 kis felesleg ! ezt csak diétával tudom leadni
2011. okt. 15. 18:05
3/5 anonim válasza:
Ha kívánod akkor persze hogy ehetsz...én imádom a rakottkrumplit:) Ha mégsem ennéd meg küld el nekem a részed :D
4/5 anonim válasza:
Én megértelek, van hogy valaki azt mondja, hogy magasság/testsúlyodhoz képest kizárt hogy zsír legyen rajtad, de közbe mégis- én is ilyen vagyok. Ennek oka hogy nagy lehet a testzsírszázalékod, így elképzelhető hogy egy ideális sőly mellett is van rajtad pl annyi felesleg hogy meg tudod markolni az oldaladon hasadon. Asszem az angol az ilyen testalkatot skinnyfat- nek nevezi. Én is hasonló vagyok, de már egy hónapja diétázok, baromira nem érdekel hány kiló vagyok csak az hogy szálkás legyek mint az atom minél kevesebb zsírral.
5/5 anonim válasza:
és megerősítést kérsz ahhoz, hogy ehetsz-e?
nő/lány vagy? akkor legyen rajtad némi zsír, egy női test nagyobb zsírraktárakkal rendelkezik mint egy férfi test. ha meg komolyan gondolod a diétát, akkor úgyis a csirkerizsből csinálsz rendszert, nem a rakottkrumpliból, egy alkalom semmit nem befolyásol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!