Fogyibogyók vs. Tömegnövelők! Miért szidja mindenki az egyiket, és miért dícséri agyon a másikat? Tovább.
Miért van az hogy bármilyen fogyókúrával kapcsolotos bogyót,porokat,kiegészítőket vagy ami kicsit is könnyítené a fogyókúrát(étvágycsökkentők, alacsony ch tartalmú liszt,0kalóriás olaj stb stb.) leszólják hogy semmit sem hatnak,és egy hüle dagadék aki ezeket megveszi.
Bezzeg ezzel ellentétben bármi ami a tömeg növelésére szolgál a testépítőknek,azokat agyonra dícsérik és egy rossz szó sincs egyikről sem. Tehát mintha minden tömegnövelő meg izompumpáló hatásos lenne ellentétben a fogyis cuccokkal.
Hogy van ez?
A nullkalóriás olaj leírása szerint fő összetevője a szójaolaj.
Akkor itt a következő kérdésem, ezt az anomáliát vajon hogyan oldották meg a termék készítői?
Ez felettébb érdekelne!
A CH mentes liszt pedig olyan, mint a lány a Mátyás király mesében - hozott is meg nem is. Az azonos mennyiségű lisztszerűséget kipótolták egy csomó térfogatnövelővel, így gyakorlatilag feleannyi lisztet viszel be, de a kanálban ugyanannyit látsz. Ennyi erővel egyszerűbb lenne feleannyi lsiztet használni.
A stabilizátorok sem szimpatikusak benne, sima lisztben tényleg csak liszt van.
Szóval ez is csak féligazság.
Én oltottam már le fogyitablettás kérdés miatt embert.
Itt van pl ez a Slim fit. Kattints a reklámjára ,nézd meg mit igér és mire alapozza, és gondolkodj el rajta. Azt hiszem nem kell hozzáfűznöm semmit. Meg itt volt most valami vibráló fogyiöves kérdés, hogy hasznos e. Hát azt is igazán tudhatná vakali magától, csak bele kéne gondolni hogy mi kell a zsírégetéshez és hogy mi köze ahhoz a hájrázó gépnek, hát semmi az ég világon.Sőt az egész dolog elég groteszk.
Ezzel szemben a tömegnövelőkbe, fehérjékbe tényleges jelentős mennyiségű gyors felszívódású tápanyag található, mint ahogy azt már előttem leírták.De tulajdonképpen csak kaják azok is.
Én személy szerint egyiket sem preferálom. Mind a kettő valamilyen szinten "mű anyag"(nem kell belekötni), a fogyi tablettákat én már alapból azért utasítom el, mert ha valamire rászoktatom a szervezetem(valamilyen emésztési vagy akármilyen segítségre) utána nem tudom mi fog történni, lehet, hogy a tabi szedése után könnyebben fogok hízni, vagy elkezdek deformálódni, de az is lehet hogy a következőkben függővé tesz, és ezután megszállottam keresgélem majd az ilyen-olyan módszereket a súlytartáshoz.
Én megmondom őszintén ezekről a bodybuilderes tömegnövelő cuccokról én csak ezen az oldalon olvastam, próbáltam már én is ilyen fehérjepótlásra kifejlesztett szerintem "táp"-okat, sajnos a változatos fehérjebevitelhez nálam hozzá tartozik a kaja kinézete, illata és íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!